reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Pogaduchy długoletnich i nowych starczek ♥️

Ja % juz sporo czasu nie pije i dobrze mi z tym, wiec jest cos za czym nie bede tesknic 😂 jeszcze jak wprowadza zakaz kupowania w nocy to bedzie pierwszy przepis, ktory totalnie mnie nie obejdzie 😂

reklama
Ja % juz sporo czasu nie pije i dobrze mi z tym, wiec jest cos za czym nie bede tesknic 😂 jeszcze jak wprowadza zakaz kupowania w nocy to bedzie pierwszy przepis, ktory totalnie mnie nie obejdzie 😂

No właśnie bo to tak jest, że jak możesz to nie chcesz...
Ale jak wiesz, że to zakazane to jakoś to nęci. 🤣

Ja w ciągu ostatnich 7-8 lat chyba alkohol piłam 2-3 razy. W międzyczasie zadrżało się pić piwa bez procentowe. A później już nic.

No i dramat się zdarzyły. Brakuje 2 puzzli.

Moze tez tak byc, ze jak nie bede mogla to wtedy bede chciala 😂 chociaz mam tak slaba glowe, a za kacem nie tesknie 😂

Dla mnie grzaniec bezalkoholowy musi istniec bo to cos co faktycznie zima pije litrami 😂 ale ze wzgledu na wartosci rozgrzewajace no i przyprawy korzenne!

I to jest ogromny minus puzzli, ze sie gubia :(

Ostatnio gadałyśmy o zgadze i męczy mnie od paru dni, taka koszmarna co wieczór 😅
Kupiłam Rennie, nie powiem, no robi robotę ale codziennie używanie tego to raczej mało zdrowe tak myślę...

Ja jestem gotowa, młoda chyba niezbyt🤷‍♀️ ostatnia wizyta w piątek i zobaczymy co dalej. Ale ciężko mi już strasznie. Niezbyt zdrowotnie to już znoszę. Końcówka dla mnie ciężka, szpital, teraz ciśnienie i ociężałość…
No zobaczymy co mi prowadząca powie
Wierzę Ci. Moje 2 poprzednie ciążę, końcówka też się i ciągnęło i było mi mega ciężko. Jeszcze jakby tego było mało pierwszego syna urodziłam w 42 tygodniu (41+5) . Drugiego syna urodziłam w 41 tygodniu (40+6) . Hardkor.
Bardzo Ci współczuję i trzymam mocno kciuki, żeby mała chciała już do Mamy cyca :)

Wierzę Ci. Moje 2 poprzednie ciążę, końcówka też się i ciągnęło i było mi mega ciężko. Jeszcze jakby tego było mało pierwszego syna urodziłam w 42 tygodniu (41+5) . Drugiego syna urodziłam w 41 tygodniu (40+6) . Hardkor.
Bardzo Ci współczuję i trzymam mocno kciuki, żeby mała chciała już do Mamy cyca :)

41+5 to srogo... wywołanie nie działało?

Tyle mnie nie będą trzymać bo ciśnienie mi wywaliło 🤷‍♀️

reklama
Do góry