reklama
loumarie
Fanka BB :)
Ja % juz sporo czasu nie pije i dobrze mi z tym, wiec jest cos za czym nie bede tesknicjeszcze jak wprowadza zakaz kupowania w nocy to bedzie pierwszy przepis, ktory totalnie mnie nie obejdzie
![]()
No właśnie bo to tak jest, że jak możesz to nie chcesz...
Ale jak wiesz, że to zakazane to jakoś to nęci.

Kaalaa
Moze tez tak byc, ze jak nie bede mogla to wtedy bede chciala
chociaz mam tak slaba glowe, a za kacem nie tesknie 
Dla mnie grzaniec bezalkoholowy musi istniec bo to cos co faktycznie zima pije litrami
ale ze wzgledu na wartosci rozgrzewajace no i przyprawy korzenne!
I to jest ogromny minus puzzli, ze sie gubia

Dla mnie grzaniec bezalkoholowy musi istniec bo to cos co faktycznie zima pije litrami

I to jest ogromny minus puzzli, ze sie gubia
93kora
Wierzę Ci. Moje 2 poprzednie ciążę, końcówka też się i ciągnęło i było mi mega ciężko. Jeszcze jakby tego było mało pierwszego syna urodziłam w 42 tygodniu (41+5) . Drugiego syna urodziłam w 41 tygodniu (40+6) . Hardkor.Ja jestem gotowa, młoda chyba niezbytostatnia wizyta w piątek i zobaczymy co dalej. Ale ciężko mi już strasznie. Niezbyt zdrowotnie to już znoszę. Końcówka dla mnie ciężka, szpital, teraz ciśnienie i ociężałość…
No zobaczymy co mi prowadząca powie
Bardzo Ci współczuję i trzymam mocno kciuki, żeby mała chciała już do Mamy cyca
loumarie
Wierzę Ci. Moje 2 poprzednie ciążę, końcówka też się i ciągnęło i było mi mega ciężko. Jeszcze jakby tego było mało pierwszego syna urodziłam w 42 tygodniu (41+5) . Drugiego syna urodziłam w 41 tygodniu (40+6) . Hardkor.
Bardzo Ci współczuję i trzymam mocno kciuki, żeby mała chciała już do Mamy cyca![]()
41+5 to srogo... wywołanie nie działało?
Klemensa
Tyle mnie nie będą trzymać bo ciśnienie mi wywaliłoWierzę Ci. Moje 2 poprzednie ciążę, końcówka też się i ciągnęło i było mi mega ciężko. Jeszcze jakby tego było mało pierwszego syna urodziłam w 42 tygodniu (41+5) . Drugiego syna urodziłam w 41 tygodniu (40+6) . Hardkor.
Bardzo Ci współczuję i trzymam mocno kciuki, żeby mała chciała już do Mamy cyca![]()

reklama
Kaalaa
Dobry! Jeszcze przed 6
@Lwica1410 moze jakies biszkopty, herbatniki? Cos w tym stylu? Nie zjesz konkretu a troche pomoze?
@Lwica1410 moze jakies biszkopty, herbatniki? Cos w tym stylu? Nie zjesz konkretu a troche pomoze?