reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Pogaduchy długoletnich i nowych starczek ♥️

Jako osoba z talentem ws ciśnienia, nie cieszą mnie te newsy bo to znaczy, że będę tam kiedyś w tym swoim szpitalu z nimi walczyć... 🤔
Nie wyobrażam sobie osobiście cesarki. 🤷🏻‍♀️ Wcale, a wcale.

reklama
Jako osoba z talentem ws ciśnienia, nie cieszą mnie te newsy bo to znaczy, że będę tam kiedyś w tym swoim szpitalu z nimi walczyć... 🤔
Nie wyobrażam sobie osobiście cesarki. 🤷🏻‍♀️ Wcale, a wcale.
Ja też nie wyobrażałam Sobie ale nie masz na to wpływu np jak dziecku tętno spada. Wpadają szybko z papierami, przygotowują Cię i chwila moment masz CC.

Ja się rodziłam przy zatruciu ciążowym matki normalnie. Mój brat to samo.
Ja tylko jestem wywołańcem, bo dla mnie skali na KTG brakło 😜

Ja też nie wyobrażałam Sobie ale nie masz na to wpływu np jak dziecku tętno spada. Wpadają szybko z papierami, przygotowują Cię i chwila moment masz CC.
Dokładnie, u mnie też była taka sytuacja 😉 Tętno tak szalało, że nawet nie wiem kiedy znalazłam się na sali operacyjnej 🤷

Dokładnie, u mnie też była taka sytuacja 😉 Tętno tak szalało, że nawet nie wiem kiedy znalazłam się na sali operacyjnej 🤷
Tętno dziecka było wywalone w kosmos? Niedobrze. Jutro mam wizytę zobaczymy co tam słychać ale dobrze to nie wygląda. Nie chce cc ale jak będzie trzeba to przecież nie odmówię, nie jestem aż tak walnięta / odważna / nie wiem jak nazwać

Tętno dziecka było wywalone w kosmos? Niedobrze. Jutro mam wizytę zobaczymy co tam słychać ale dobrze to nie wygląda. Nie chce cc ale jak będzie trzeba to przecież nie odmówię, nie jestem aż tak walnięta / odważna / nie wiem jak nazwać
W moim przypadku akurat spadało już tętno i dziecku groziła zamartwica.

reklama
Do góry