reklama
93kora
Fanka BB :)
Ja też nie wyobrażałam Sobie ale nie masz na to wpływu np jak dziecku tętno spada. Wpadają szybko z papierami, przygotowują Cię i chwila moment masz CC.Jako osoba z talentem ws ciśnienia, nie cieszą mnie te newsy bo to znaczy, że będę tam kiedyś w tym swoim szpitalu z nimi walczyć...
Nie wyobrażam sobie osobiście cesarki.Wcale, a wcale.
Kitsune
Moderator
Dokładnie, u mnie też była taka sytuacjaJa też nie wyobrażałam Sobie ale nie masz na to wpływu np jak dziecku tętno spada. Wpadają szybko z papierami, przygotowują Cię i chwila moment masz CC.

Klemensa
Raczej będą wywoływać, Na razie się trzymam na lekachTo CC Ci zrobią.

Klemensa
Tętno dziecka było wywalone w kosmos? Niedobrze. Jutro mam wizytę zobaczymy co tam słychać ale dobrze to nie wygląda. Nie chce cc ale jak będzie trzeba to przecież nie odmówię, nie jestem aż tak walnięta / odważna / nie wiem jak nazwaćDokładnie, u mnie też była taka sytuacjaTętno tak szalało, że nawet nie wiem kiedy znalazłam się na sali operacyjnej
![]()
93kora
W moim przypadku akurat spadało już tętno i dziecku groziła zamartwica.Tętno dziecka było wywalone w kosmos? Niedobrze. Jutro mam wizytę zobaczymy co tam słychać ale dobrze to nie wygląda. Nie chce cc ale jak będzie trzeba to przecież nie odmówię, nie jestem aż tak walnięta / odważna / nie wiem jak nazwać
reklama
Klemensa
U mnie na razie było całkiem wysoko i przez to siedziałam w szpitalu i obserwowaliW moim przypadku akurat spadało już tętno i dziecku groziła zamartwica.