reklama
Kosinka94
Moderator
A jak ja tęsknię za sernikiem. Kuźwa, całą blachę na raz bym zjadła.No podkusilam troche nie powiemja tez lubie wszystkie serniczki, chociaz najbardziej chyba moj
![]()
93kora
Fanka BB :)
A to to leciało TTV w wakacjeJa kiedyś jeden. Więc właśnie wpisywałam w Google serial piosenka gold bo nie pamiętałam nic więcej. Chyba nie skończyłam oglądać, ale pamiętam że partner też się wciągnął.
Edit o ile to jest zalukaj do moich drzwi
Ostatnia edycja:
Lwica1410
Ja to chyba będąc w poprzedniej ciąży oglądałam, nazywaliśmy to "goł szurus", ale chyba rzeczywiście to było zalukaj do moich drzwi. Jakoś bardzo mi utknęła w głowie ta piosenka.A to to leciało TTV w wakacje
Edit o ile to jest zalukaj do moich drzwi
93kora
No jakos tak i moze nawet![]()
Jeżeli chodzi o seriale, to ja jestem mistrzemJa to chyba będąc w poprzedniej ciąży oglądałam, nazywaliśmy to "goł szurus", ale chyba rzeczywiście to było zalukaj do moich drzwi. Jakoś bardzo mi utknęła w głowie ta piosenka.

93kora
Może spadek ciśnienia i Ciebie ? Ja tak miewam jak ciśnienia spadać wtedy to oczami ruszać dosłownie nie mogę, jak podnoszę oczy to jakby miały z orbit wystrzelić.Jak mnie dziś łeb napierdziela. Już tabletki wjechały i nie wiele pomogło.
reklama