reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Majowe mamy 2026

reklama
Hej Dziewczyny. W poniedziałek zrobiłam test, we wtorek widziałam już bijące serce (czy tam udawałam że coś widzę na tym monitorze 😜). Starałam się w przeszłości i nic, a tu nagle ciąża z zaskoczenia z nowym partnerem w najgorszym z możliwych momentów. Powoli zaczynam się coraz mniej bać a coraz bardziej cieszyć, liczę że z Wami będzie raźniej.

Witam :) ja dziś miałam wizytę według OM 6+3. Dzidzia 5.2 mm i tętno 123 :). W ciągu 5 dni urósł 2 mm ale lekarz powiedział że jest ok. Chyba juz jestem troszkę spokojniejsza. Kolejna wizyta 27.10.

Hej Dziewczyny. W poniedziałek zrobiłam test, we wtorek widziałam już bijące serce (czy tam udawałam że coś widzę na tym monitorze 😜). Starałam się w przeszłości i nic, a tu nagle ciąża z zaskoczenia z nowym partnerem w najgorszym z możliwych momentów. Powoli zaczynam się coraz mniej bać a coraz bardziej cieszyć, liczę że z Wami będzie raźniej.
witamy :)

Witam :) ja dziś miałam wizytę według OM 6+3. Dzidzia 5.2 mm i tętno 123 :). W ciągu 5 dni urósł 2 mm ale lekarz powiedział że jest ok. Chyba juz jestem troszkę spokojniejsza. Kolejna wizyta 27.10.
To mamy dzieci w podobnym wieku i wzroście:) u mnie 6+5 dzis wg gina bo apka mi Pokazuje więcej a na wizycie było 5mm w 6+2

To był bardzo ciężki czas . To prawda

Dziś 5+5 a wizyta serduszkowa 7.10 czyli 6+2 i to będzie pierwsze USG
Oo no to jeszcze kilka dni tylko 😉🥰 super, gratuluję ❤️ ja 9+3 a wizytę mi gin zrobiła na niedzielę bo miałam mieć 15.10 ale mam krwiaka i ja nie wiem czy lepiej jest czy gorzej i lekarka kontrol mi robi żebym nie zwariowała 😁

Ja mam dziś jakiś wyjątkowy przyplyw energii trochę ogarnęłam w domu i już oczywiście pełno myśli dlaczego tak ... 🫣

reklama
Ja też to przeszlam. W 17 tyg rok temu . Poszłam na kontrolę gin robi mi USG i mówi że nie ma dobrych wieści dziecko nie żyje. Poród pochówek trudny czas.. Wylane morze łez ciężko było i wracam myślami do tych chwil praktycznie codziennie. 🥺
Nie chciałam ciąży rozmawialiśmy dużo z mężem ... jak to mówią czas leczy rany.. to chyba będzie najlepsze lekarstwo jeśli urodzin nam się bejbik. Zawsze będę o nim pamiętać i jego małego ciałko zostanie ze mną do końca w pamięci .🥹 I pisze to specjalnie tu bo wiem ze będą to czytac kobiety które tak jaka ja straciły dziecko to nie poddawajcie się i pamiętajcie po burzy zawsze wyjdzie słoneczko
Nie jesteśmy poprostu z tym same 🫂😊 to nie jest nasza wina . Wiem że dużo kobiet z tym musi żyć 🥺🫂
Zgadzam się w 100%♥️ciężko się nie bać potem jak przychodzi ten czas kiedy się straciło dziecko i żeby już ten tydzień ciąży minął i było dobrze. Nigdy nie wolno się poddawać bo potem mamy wynagrodzone to milion razy 😍widzieć i trzymać dziecko w ramionach to najpiękniejsze co może nas spotkać 🥰

Do góry