Paula26075
Początkująca w BB
Witaj Zapominajka i gratuluję dzidziWitaj Paula:-)
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Witaj Zapominajka i gratuluję dzidziWitaj Paula:-)
Ja słyszałam coś o tym(siostra w zeszłym roku rodziła) i rzeczywiście golą przed porodem, chybaże sama to zrobisz w domu lub Twój mąż(partner)...Hihi!! To jest racja!!!
A tak a propo's golenia - słyszałam, że lekarz goli przed samym porodem - niby dla zdrowia i żeby nie wytwarzały się różne zarazki. Robi to podobnież brzytwą (bardzo dokładnie...) Wiecie coś dziewczyny na ten temat???????
Cześć Dorotka...Ja już długo myślę nad imieniem dla naszego synka, ale nie mam pojęcia jakie wybrać...Myślałam nad Kamilem...no ale mamy jeszcze czas...Cześć Paula gratuluję synusia!
dzisiaj tak sobie siedziałam i patrzyłam się na fotkę synusia i nagle olśnienie: To jest Szymon - takie imie mu pasuje i koniec. Czekam na moje starsze Kochanie aż wróci z pracy i się wypowie ale chyba juz nie ma wyjsciaNajwyżej zastosuję jakąś hipnozę, żeby myslał, że sam na to wpadł.
Chociaż z drugiej strony to jak się obrazi, że sama podejmuję decyzję to pójdzie do USC, zarejestruje dzidziusia i tyle będę miała do gadania:-)
Właśnie mi się bardzo dobrze kojarzy to imię, bo jest oryginalne i taakie słodkie...Tak więc muszę też przekonać jakoś mojego przyszłego męża i tatusiaKamil to bardzo ładne imięhahahah moj misiek sie tak nazywa tak wiec polecam mamuśki
![]()