reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Grudniowe mamusie 2008

reklama
Nie wiem dokładnie. Ale z tego co wiem to golą pielęgniarki, właśnie dla higieny. Ale nie brzytwą tylko taką golarką - jednorazówką. Moja mama ma firmę która właśnie sprzedaje szpitalom takie jednorazówki.

Z tego co wiem teraz już nie wymagają bycia ogolonym.....a jak już golą to napewno nie brzytwą:baffled: tylko maszynką jednorazową.....nie wiem jak Ty ale ja wolę się ogolić w domu :-)

Hihi!! To jest racja!!!

A tak a propo's golenia - słyszałam, że lekarz goli przed samym porodem - niby dla zdrowia i żeby nie wytwarzały się różne zarazki. Robi to podobnież brzytwą (bardzo dokładnie...) Wiecie coś dziewczyny na ten temat???????
Ja słyszałam coś o tym(siostra w zeszłym roku rodziła) i rzeczywiście golą przed porodem, chybaże sama to zrobisz w domu lub Twój mąż(partner)...

Cześć Paula gratuluję synusia!
dzisiaj tak sobie siedziałam i patrzyłam się na fotkę synusia i nagle olśnienie: To jest Szymon - takie imie mu pasuje i koniec. Czekam na moje starsze Kochanie aż wróci z pracy i się wypowie ale chyba juz nie ma wyjscia:-D Najwyżej zastosuję jakąś hipnozę, żeby myslał, że sam na to wpadł. :-D
Chociaż z drugiej strony to jak się obrazi, że sama podejmuję decyzję to pójdzie do USC, zarejestruje dzidziusia i tyle będę miała do gadania:-)

Cześć Paula gratuluję synusia!
dzisiaj tak sobie siedziałam i patrzyłam się na fotkę synusia i nagle olśnienie: To jest Szymon - takie imie mu pasuje i koniec. Czekam na moje starsze Kochanie aż wróci z pracy i się wypowie ale chyba juz nie ma wyjscia:-D Najwyżej zastosuję jakąś hipnozę, żeby myslał, że sam na to wpadł. :-D
Chociaż z drugiej strony to jak się obrazi, że sama podejmuję decyzję to pójdzie do USC, zarejestruje dzidziusia i tyle będę miała do gadania:-)
Cześć Dorotka...Ja już długo myślę nad imieniem dla naszego synka, ale nie mam pojęcia jakie wybrać...Myślałam nad Kamilem...no ale mamy jeszcze czas...

reklama
Do góry