Kaalaa
Fanka BB :)
@Zestresowana13 sikaj sikaj, na zdrowie
teraz tak pewnie bedzie, ale wiadomo kontrola podstawa zaufania 

Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Raz do rokuDziewczyny, co ile robicie cytologia? Raz w roku? Czy jakiś dłuższy odstęp?
Tak jakby coś próbowało się przebićDzień dobry dziewczynyprzed pracą zdążyłam jeszcze siknąć, czy ja sobie wymyślam czy cień widzę?!
Musiałam aa rozebrać pinka bo nie wierzę swoim oczom już...
Zdecydowanie nie sen, piękneHej dziewczyny, dziś nadszedł dzień testowania więc nie dało się dłużej pospać pomimo dnia wolnego.. Nasikałam na patyka i.. widzę ją, widzę tą kreskębyłam przekonana, że nic nie będzie bo żadnych objawów nie mam, w czerwcu jak miałam test pozytywny (ciąża okazała się być pozamaciczną) to czułam to, że jestem w ciąży tym razem nic, intuicja podpowiadała, że nic z tego.
Z jednej strony strasznie się cieszę, z drugiej strasznie boje bo nie chce przechodzić tego co przechodziłam w czerwcu/lipcu - szpitale/operacja, stres, nerwy, płacz że się nie udało..
Ale jest nadzieja, dwie kreski widać, prawda? Czy to tylko sen?![]()
Nad morzem też tak zimno? bo niby mieszkam 150km od morza a u nas wieje i zaczyna padaćA ja czekam na goferka![]()
Powiem Ci, że byłam zaskoczona jak przeczytałam, że najwięcej dzieci rodzi się w lipcuNa porodowce zawsze największy ruch jest lipiec/sierpień, nasza teoria jest taka, że w październiku jądra są już nie przegrzane i dlatego tyle ciąż się tworzy![]()
Wyślij zdjęcie psiaka w wolnej chwiliGratuluje wszytakim kresek!Dziewczyny jedziemy po naszego psa, więc nie będę was nawet próbowała nadrabiać
Byłam dziś na becie i progu, jak ma być dobrze to będzie![]()