reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Bycie rodzicem to codzienna przygoda pełna wyzwań, ale też pięknych chwil. Chcemy poznać właśnie te momenty, które sprawiają Ci największą radość! Napisz w kilku zdaniach , co najbardziej cieszy Cię w rodzicielstwie, a możesz wygrać atrakcyjne nagrody ufundowane przez Bella Baby Happy 💛<

reklama

In vitro 2022

Witajcie dziewczyny, nie zaglądałam tu chwilę.

@Izuu007 gratulacje🥰
@WinWin jak tam u Was? Jak Mały? Trochę lepiej z karmieniem i wyjściem z domu?
Mały w zasadzie bez zmian. Wychodzimy w chuscie bo w wózku jest ryk nie z tej ziemi 😉 szukamy przyczyny i jak na razie wszystko wychodzi ok, więc pewnie będzie tak że on po prostu taki jest wymagający 🤔 4 trymestr minął wiec żyje nadzieja że da się go w końcu odłożyć bez placzu chociaż żeby zęby umyć... z karmieniem akurat nie mamy problemu. Po prostu to Mały cycocholik 😉

reklama
Ja tu tak trochę z ukrycia 😉 jestem, sprawdzam co u Was słychać 😀

Mam nadzieję, że nie będę się powtarzać. Totalnie nie pamiętam co już pisałam. U Majki bardzo dobrze! Umówiłam się na konsultacje z moją sprawdzona fizjo, która bardzo pozytywnie oceniła postępy Majki i uznała, że kontynuowanie rehabilitacji nie ma najmniejszego sensu. Muszę w najbliższych tygodniach i miesiacach obserwować rozwoj malej, ale najważniejsze - centrum rehabilitacji możemy sobie odpuścić. Maja robi ogromne postępy. Przytrzymywana stoi i próbuje robić pierwsze kroki. Jak napięcia puściły tak stała się pogodnym, roześmianym maleństwem.

U nas się dzieje, chyba drugie półrocze tego roku to najbardziej intensywny czas w moim życiu. W pozytywnym tego słowa znaczeniu. Chyba odreagowujemy czas ciąży, problemów zdrowotnych meza I trudnych poczatkow z dzidzia. Wrzesien to dla nas czas dogrywania grafików oraz czas 'obwachiwania sie' w nowych placówkach. Syn zmienił przedszkole, córka poszła do przyszkolnej zerowki. Zaprzyjaźniamy się z otoczeniem i nowymi ludźmi :)

A jak tam u Was?
Emilka jeszcze nie robi kroczków jak się ją trzyma pod paszki ale za to spaceruje przy meblach i raczkuje jak szalona 😂

Cześć Dziewczyny! 🙂
U nas wszystko dobrze, właśnie skończyłam 10tc 🥹😍
Samopoczucie mocno ciążowe ale bez wymiotów więc nie narzekam 😁
Zaczęłam schodzić z progesteronu, pożegnałam sie z kliniką, za trzy tyg prenatalne. Ehh jak ten czas leci 😊

Ostatnia edycja:
Dziewczyny , macie jakiś patent na zmianę pieluchy u rozwierconego dziecka? Jeszcze przy siku to jakoś daję radę bo sytuację ratują pantsy i jakoś udaje się założyć podczas tej nierównej walki ale z 💩 to już wyższa szkoła jazy 😂😂

Cześć Dziewczyny! 🙂
U nas wszystko dobrze, właśnie skończyłam 10tc 🥹😍
Samopoczucie mocno ciążowe ale bez wymiotów więc nie narzekam 😁
Zaczęłam schodzić z progesteronu, pożegnałam sie z kliniką, za trzy tyg prenatalne. Ehh jak ten czas leci 😊
To juz 10tc? Aż niemożliwe! Przed chwilą był transfer 😀 10tc to robiłam nifty i jak się okazało że wszystko ok to ciąża była samą przyjemnością! Do tego mdłości i zmęczenie odpuściło! Ale super czas przed Tobą!

To juz 10tc? Aż niemożliwe! Przed chwilą był transfer 😀 10tc to robiłam nifty i jak się okazało że wszystko ok to ciąża była samą przyjemnością! Do tego mdłości i zmęczenie odpuściło! Ale super czas przed Tobą!
Prawda? Jestem coraz bardziej spokojna 😊

Dziewczyny , macie jakiś patent na zmianę pieluchy u rozwierconego dziecka? Jeszcze przy siku to jakoś daję radę bo sytuację ratują pantsy i jakoś udaje się założyć podczas tej nierównej walki ale z 💩 to już wyższa szkoła jazy 😂😂
Tu niestety tak nierówna walka będzie tą nierówną walką 🫣😅 i to jeszcze przez jakiś czas... U nas żadna ksiazeczks, zabaweczka nie zajmowały młodego podczas tej przyjemności przewijania niespelna roczniaka 🫣

Prawda? Jestem coraz bardziej spokojna 😊

Tu niestety tak nierówna walka będzie tą nierówną walką 🫣😅 i to jeszcze przez jakiś czas... U nas żadna ksiazeczks, zabaweczka nie zajmowały młodego podczas tej przyjemności przewijania niespelna roczniaka 🫣
Dzisiaj tata ją trzymał i ona stała a ja myłam dupcię bo 💩 była. I poszło całkiem sprawnie

reklama
Do góry