Mały w zasadzie bez zmian. Wychodzimy w chuscie bo w wózku jest ryk nie z tej ziemi
reklama
Emilka jeszcze nie robi kroczków jak się ją trzyma pod paszki ale za to spaceruje przy meblach i raczkuje jak szalonaJa tu tak trochę z ukryciajestem, sprawdzam co u Was słychać
Mam nadzieję, że nie będę się powtarzać. Totalnie nie pamiętam co już pisałam. U Majki bardzo dobrze! Umówiłam się na konsultacje z moją sprawdzona fizjo, która bardzo pozytywnie oceniła postępy Majki i uznała, że kontynuowanie rehabilitacji nie ma najmniejszego sensu. Muszę w najbliższych tygodniach i miesiacach obserwować rozwoj malej, ale najważniejsze - centrum rehabilitacji możemy sobie odpuścić. Maja robi ogromne postępy. Przytrzymywana stoi i próbuje robić pierwsze kroki. Jak napięcia puściły tak stała się pogodnym, roześmianym maleństwem.
U nas się dzieje, chyba drugie półrocze tego roku to najbardziej intensywny czas w moim życiu. W pozytywnym tego słowa znaczeniu. Chyba odreagowujemy czas ciąży, problemów zdrowotnych meza I trudnych poczatkow z dzidzia. Wrzesien to dla nas czas dogrywania grafików oraz czas 'obwachiwania sie' w nowych placówkach. Syn zmienił przedszkole, córka poszła do przyszkolnej zerowki. Zaprzyjaźniamy się z otoczeniem i nowymi ludźmi
A jak tam u Was?
Cześć Dziewczyny! 
U nas wszystko dobrze, właśnie skończyłam 10tc

Samopoczucie mocno ciążowe ale bez wymiotów więc nie narzekam
Zaczęłam schodzić z progesteronu, pożegnałam sie z kliniką, za trzy tyg prenatalne. Ehh jak ten czas leci
Zaczęłam schodzić z progesteronu, pożegnałam sie z kliniką, za trzy tyg prenatalne. Ehh jak ten czas leci
Ostatnia edycja:
PięknieCześć Dziewcznyny!
Zaczęłam schodzić z progesteronu, porzegnalam sie z kliniką, za trzy tyg prenatalne. Ehh jak ten czas leci![]()
To juz 10tc? Aż niemożliwe! Przed chwilą był transferCześć Dziewczyny!
Zaczęłam schodzić z progesteronu, pożegnałam sie z kliniką, za trzy tyg prenatalne. Ehh jak ten czas leci![]()
Chętnie poczytam bo niedługo mnie to czekaDziewczyny , macie jakiś patent na zmianę pieluchy u rozwierconego dziecka? Jeszcze przy siku to jakoś daję radę bo sytuację ratują pantsy i jakoś udaje się założyć podczas tej nierównej walki ale zto już wyższa szkoła jazy
![]()
Prawda? Jestem coraz bardziej spokojnaTo juz 10tc? Aż niemożliwe! Przed chwilą był transfer10tc to robiłam nifty i jak się okazało że wszystko ok to ciąża była samą przyjemnością! Do tego mdłości i zmęczenie odpuściło! Ale super czas przed Tobą!
Tu niestety tak nierówna walka będzie tą nierówną walkąDziewczyny , macie jakiś patent na zmianę pieluchy u rozwierconego dziecka? Jeszcze przy siku to jakoś daję radę bo sytuację ratują pantsy i jakoś udaje się założyć podczas tej nierównej walki ale zto już wyższa szkoła jazy
![]()
Dzisiaj tata ją trzymał i ona stała a ja myłam dupcię boPrawda? Jestem coraz bardziej spokojna
Tu niestety tak nierówna walka będzie tą nierówną walkąi to jeszcze przez jakiś czas... U nas żadna ksiazeczks, zabaweczka nie zajmowały młodego podczas tej przyjemności przewijania niespelna roczniaka
![]()
reklama
Jak tam u Was?