reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza

reklama

in vitro z komórką dawczyni

A no tak, przełyk im większe dziecko tym będzie szerszy przełyk i to zwezenie. Żelazo też bierzemy. Mój nawet wykazuje zainteresowanie jedzeniem ale jego głowa się kiwa, jest taki niestabilny jeszcze 😉 ważył niecałe 6200 na 4 miesiące, to był 8 centyl 😞 no nic, mam nadzieję że nadrobimy!
Rozumiem stres ale oczywiście ze nadrobicie! Ania w 4 mies ważyła 5,3 kg (uzywalam aplikacji Dziecko+ wpisywalam jak opętana nawet kazdą kupke wiec teraz mam podglad :) A teraz Gwiazda wazy 14,5 i to jest 90 centyl , na szczescie wzrost ma na 100 centylu wiec jest proporcjonalna

reklama
A no tak, przełyk im większe dziecko tym będzie szerszy przełyk i to zwezenie. Żelazo też bierzemy. Mój nawet wykazuje zainteresowanie jedzeniem ale jego głowa się kiwa, jest taki niestabilny jeszcze 😉 ważył niecałe 6200 na 4 miesiące, to był 8 centyl 😞 no nic, mam nadzieję że nadrobimy!
Nie stresuj się . Nadrobicie 🙂i to już niedługo

Ja na początku schizowalam .. na drugiej wizycie w poradnii neonatologicznej trafiła nam się młoda jakaś ambitna lekarka..
nasłuchałam się że dziecko słabo przyrasta i że będzie się bacznie przyglądać .. brzmiało to tak jak bym głodzila dziecko
A pani doktor zapomniała że mamy problemy.. i wtedy jeszcze byliśmy przed diagnozą ze jest przepuklina żołądka
A teraz lekarka nic nie mówi … tylko że idziemy w swoim tempie.

Do góry