reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

🍁🍂🎃 W październiku szykujemy dynie, ogrom dwóch kresek nas nie ominie! 🎃🍂🍁

reklama
Ja szaleję od pierwszego cyklu, chyba poziom szaleństwa nie opadł na moment 😂

No ja bym najchętniej robiła pięć testów dziennie ale ze względu na ovitrelle wiem że nie mogę bo nic nie będzie miarodajne. Mogą mi powychodziły pozytywne które nie będą pozytywne. Więc siedzę i czekam a ten czas się dłuży.
Haha od razu mi raźniej że nie tylko ja szaleje 😂
Jak we wrześniu mi wyszedł pierwszy pozytywny to jeszcze kolejne robiłam bo nie mogłam się nacieszyć i patrzyłam jak krecha ciemnieje 🙊
Teraz już niecierpliwe czekam na owu i do dzieła 😀

Haha od razu mi raźniej że nie tylko ja szaleje 😂
Jak we wrześniu mi wyszedł pierwszy pozytywny to jeszcze kolejne robiłam bo nie mogłam się nacieszyć i patrzyłam jak krecha ciemnieje 🙊
Teraz już niecierpliwe czekam na owu i do dzieła 😀
Ja dzięki testom owulacyjnym zabijam troche ten czas, chociaz dziwnie. Myślałam ze jak ściemnieje to juz nie beda wychodzily jaśniejsze a teraz mam kolejny jaśniejszy. Moze moja apka od zawsze mowila jednak prawdę ze owulacje mam w 12-13 dniu cyklu 🫣 moze mialam jakiś krótki pik w nocy 😪

Dzień dobry! Dziękuję dziewczyny za wsparcie 💖 ja właśnie też zero objawów, w 14dc bolał mnie prawy jajnik i miałam wzdęty brzuch, 15dc trochę jajnik pobolewal i koniec... Ogólnie wiem, że objawy czesto o niczym nie świadczą, sama w ostatnim cyklu sobie dopowiadalam różne rzeczy, więc po prostu trzeba czekać i tyle. Po prostu doluje mnie że ciężko zająć mi czymś innym głowę, znaleźć inne zajęcie... A wiadomo jak się o czymś myśli, i nie może czegoś doczekać to czas jakby stanął w miejscu.
Przynajmniej sobotę spędziłam fajnie z mężem, wybraliśmy się na mogielica i mieliśmy piknik z takim widokiem 🤯
Jesteś z tych terenów?

Ja dzięki testom owulacyjnym zabijam troche ten czas, chociaz dziwnie. Myślałam ze jak ściemnieje to juz nie beda wychodzily jaśniejsze a teraz mam kolejny jaśniejszy. Moze moja apka od zawsze mowila jednak prawdę ze owulacje mam w 12-13 dniu cyklu 🫣 moze mialam jakiś krótki pik w nocy 😪
u mnie też ciemniały i potem jaśniały i znowu ciemniały😄 tylko ja mam długie cykle

Jak najbardziej, jest szansa, że pik krótki.

Ja dopiero pierwszy raz robiłam testowanie owulacji i nie wiedziałam jak czytać do końca te testy więc działaliśmy cały tydzień 😂
Mój mąż wyjeżdża w delegację więc muszę go wcześniej uprzedzić kiedy ma koczować blisko domu żeby nie przegapić 😀
Moja ginekolog ostatnio się mnie pyta czy chce mi się bawić z tymi testami żeby się niepotrzebnie nie stresować ale właśnie przez męża pracę jest to wygodne żebym zdarzyła go zatrzymać na miejscu :)

reklama
Ja dopiero pierwszy raz robiłam testowanie owulacji i nie wiedziałam jak czytać do końca te testy więc działaliśmy cały tydzień 😂
Mój mąż wyjeżdża w delegację więc muszę go wcześniej uprzedzić kiedy ma koczować blisko domu żeby nie przegapić 😀
Moja ginekolog ostatnio się mnie pyta czy chce mi się bawić z tymi testami żeby się niepotrzebnie nie stresować ale właśnie przez męża pracę jest to wygodne żebym zdarzyła go zatrzymać na miejscu :)
Ja właśnie tez sie w tym gubię 😅 grunt ze bylo dzialane 🥰 mam nadzieję ze my tez podziałamy dalej. Staram sie nawet nie klocic za bardzo żebyśmy zyli teraz w zgodzie 😂

Do góry