reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Majowe mamy 2026

reklama
Powiem Ci, że jestem pod wrażeniem, że tyle wytrzymałaś 😊 ja teraz mam przerwę 3 tygodnie, dopiero za tydzień mam, a już chodzę do tyłu 😂
Ja tak samo 4 tyg będą w Nast piątek i potem we wtorek prenatalne . Boje się cholernie 🥹

A tak dziewczyny z innej beczki ... Kupuję któras detektor ? Zastanawiam się nad kupnem 🤔 kiedyś to nie myślałam o tym ale teraz jakoś tak po tych stratach i człowiek starszy (37 ) to przez myśl przechodzi a może kupię ?!🫣

Ja tak samo 4 tyg będą w Nast piątek i potem we wtorek prenatalne . Boje się cholernie 🥹

A tak dziewczyny z innej beczki ... Kupuję któras detektor ? Zastanawiam się nad kupnem 🤔 kiedyś to nie myślałam o tym ale teraz jakoś tak po tych stratach i człowiek starszy (37 ) to przez myśl przechodzi a może kupię ?!🫣
No ja rozumiem Twój stres, też tak mam 😔

Nie macie wrażenia, że jakoś te tygodnie szybko lecą?

No ja rozumiem Twój stres, też tak mam 😔

Nie macie wrażenia, że jakoś te tygodnie szybko lecą?
Ja w drugą stronę, ciągnie mi się to niesamowicie.. 😅
Wydaje mi się, że druga połowa mi zleci, oprócz marzenia o dziecku, zawsze mówiłam, że chcę mieć ciążowy brzuch, zobaczyć jak to jest, więc dopóki go nie mam to mi się dłuży, bo już chcę go mieć 😂

Ja w drugą stronę, ciągnie mi się to niesamowicie.. 😅
Wydaje mi się, że druga połowa mi zleci, oprócz marzenia o dziecku, zawsze mówiłam, że chcę mieć ciążowy brzuch, zobaczyć jak to jest, więc dopóki go nie mam to mi się dłuży, bo już chcę go mieć 😂
Mi też się dłuży 😏 fajnie czuć kopniaczki , nie moge się doczekac tego uczucia 🥰
Też się nie mogę doczekać ładnego brzuszka, póki co to mam oponkę, a nie ładną piłeczkę 😂
No to tak jak ja 🫢😁

reklama
Do góry