Hermeneg
Fanka BB :)
A co mu groszek zawinił![]()
Od 11 lat zadaje sobie to samo pytanie ale też tyle samo czasu owe pozostaje bez odpowiedzi

Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
A co mu groszek zawinił![]()
Od 11 lat zadaje sobie to samo pytanie ale też tyle samo czasu owe pozostaje bez odpowiedzi![]()
Mój mąż się boi śledzia pod pierzynką.I kaszy wszelkiej.
![]()
Każdy ma jakieś dziwne fanaberie smakowe, to też tłumaczy Ciebie![]()
Skierowanie na oddział, rozpoznanie "diagnostyka poronień nawykowych". Lekarz z sercem i powołaniem -"nie pozwolę by Pani płaciła za te wszystkie specjalistyczne badania, należą sie Pani". I nie wiem czy się cieszyć czy płakać bo jak się wszystko potrafi wywrócić do góry nogami w pół roku...
Koedy Ty w koncu zwolnisz?Się zgadzam, ale ja mam taki zapierrrrrrr, że nie zdążyłam oka nacieszyć.![]()
Czasem takie momenty sa potrzebne, jak tak czujesz to poobijaj sie gdzies poza domem z wlasnymi myslami, trzeba dbac o komfort glowyW kolejce do ginekologa. W sumie nie wiem po co, nie wiem na co liczyć. Nawet segregatora z wynikami zapomnialam bo tak mnie mąż zdenerwował. Raczej po wizycie nie wracam do domu, potrzebuje posnuć się bez celu
Tez nie lubie watrobkiTo tak jak moje serduszko rani mój mąż który nie lubi zielonego groszku ani wątróbki![]()
To sa bardzo dobre wiadomosci! Swietnie, ze podszedl do sprawy powaznie, a jak Cie poloza to beda mogli wykonuwac szereg badan na biezaco! Wiem, ze teraz to srednio Cie cieszy, ale uwierz mi, na Twoje zmartwienia w glowie to bedzie jak duzy plasterekSkierowanie na oddział, rozpoznanie "diagnostyka poronień nawykowych". Lekarz z sercem i powołaniem -"nie pozwolę by Pani płaciła za te wszystkie specjalistyczne badania, należą sie Pani". I nie wiem czy się cieszyć czy płakać bo jak się wszystko potrafi wywrócić do góry nogami w pół roku...
Myślę, ze bardzo dobre podejście. Też bym chętnie położyła się na oddzial zeby mi zrobili taki pakiet badań.Skierowanie na oddział, rozpoznanie "diagnostyka poronień nawykowych". Lekarz z sercem i powołaniem -"nie pozwolę by Pani płaciła za te wszystkie specjalistyczne badania, należą sie Pani". I nie wiem czy się cieszyć czy płakać bo jak się wszystko potrafi wywrócić do góry nogami w pół roku...