Imbruglia
1 dziecko po 30-stce
Dziewczynki kochane, weźcie podpowiedzcie początkującej staraczce... czy to normalne, że po 34h właśnie mi się @ skończyła? Przed braniem tabletek miałam bardzo nieregularne @, które trwały 6-8 dni. Później 13 lat tabsów. Tych tabsowych @ nie liczę, bo to nie @. W przerwach w braniu miałam @ ok 6 dni, albo jej nie było i lekarz decydował się wywoływać. Później znów tabsy. Teraz @ z odstawienia trwała 6 dni. Nastepna, 4 dni. A ta trzecia teraz właśnie mi się dziś po 34h skończyła. Co to ma być? Endometrium nie mam? Na początku poprzedniego cyklu miało 3,8. Wiem, że to mało, ale później nie sprawdzałam, a mój gin twierdzi, że już odchodzi się od tezy, że endo ma być ok 1 cm przed spodziewaną @, bo i w takich cienkich jak moje potrafi się fasolka zagnieździć. Więc co to było, to co się właśnie skończyło? Moment jakby odpowiedni, po 32 dniach... Doradźcie cos, proszę 
Alek, trzymam kciuki!
Eschenbach Tobie też się uda! Jak się czegoś bardzo pragnie, to się udaje. Czasem po prostu maluch nie może się zdecydować na to, żeby pojawić się już.

Alek, trzymam kciuki!
Eschenbach Tobie też się uda! Jak się czegoś bardzo pragnie, to się udaje. Czasem po prostu maluch nie może się zdecydować na to, żeby pojawić się już.
Ostatnia edycja: