reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

🍁🍂🎃 W październiku szykujemy dynie, ogrom dwóch kresek nas nie ominie! 🎃🍂🍁

No właśnie tak się czuję,i cieszę się ze mnie rozumiesz 🥺 po za tym moje AMH też nie wskazuje na młodość,a chciałabym jeszcze zajść w ciążę ale coś mi nie po drodze 🥺
To tylko wskaźnik w badaniu, niskie AMH też mają młode kobiety. Rozumiem Cię doskonale ale nie możemy się katować peselem, bo nigdy nie wiesz czy nie miałabyś tych samych problemów wcześniej. Nie wiemy co by było gdyby. 25 latki też mają takie same problemy. Też mają niskie AMH. Mój mąż ma kiepskie wyniki nasienia, ale 20 latkowie też mogą takie mieć. Także naprawdę 🥲 rozumiem Cię bardzo, a dzisiaj mam wisielczy nastrój, bo znowu nie miałam nawet okazji zobaczyć negatywnego testu, ale wiek nie może być w twojej głowie tak głęboko zakorzeniony. Ani w mojej ani w twojej.

reklama
Robiłam ale zalałam go .kreska była bardziej widoczna zrobiłam easyhome a tam chujocien .30 września miałam zastrzyk ale ten progesteron wczoraj niecałe 7 .
Więc pewnie okres zawita .
Ale progesteron dobijasz zewnetrznie, wiec realnie jest wiekszy, masz cos jeszcze w domu? Kurde no nie jestem pewna Twojej sytuacji, tak na maxa…
Żebym laczka nie musiała przygotowywać! 😂
I to jest godne zastepstwo! ;D
Justyna Mazur w wieku 38 urodziła pierwsze dziecko
Justyna Steczkowska jakoś w wieku 43 miała ciążę niespodziankę
Katarzyna Figura 42 lata

Mogłabym wymieniać i wymieniać a ile z tego to były ciąże naturalne niespodzianki! Ostatnio właśnie słyszałam wywiad z Justyną jak opowiadała o niespodziewanej ciąży po 40. Swoją drogą ona z mężem są tak piękni…

Z resztą spójrzcie w lustro wyglądamy na max 29 lat :p nie muszę widzieć waszych zdjęć żeby wiedzieć że tak jest. Także naprawdę wiek, to cyfra, gorzej że ja się po prostu czuję na 65 😂🤣
Juz kiedys pisalam, mam 33, w glowie gora 20, w kosciach z 70 ale co mi tam! :D ta granica zachodzenia w ciaze powoli sie rozciera, kiedys 30 bez meza i dzieci to tylko do jaskini sie schowac! A teraz?! 40 lat i jak mlody bog! No prosze Was! Tu nie jeden laczek by sie przydal, ale cala masa! Wiem, ze pogoda nie sprzyja, czlowiek czeka i liczy i sie martwi ale usmiech, cyc do przodu, bo mi sie ten laczek zajedzie i rozpadnie, bede musiala kupowac drugi :D waham sie, czy skorzany, czy gumowy, zeby latwiej dotarl 😂 nie chcecie tego sprawdzac 😂

Ale progesteron dobijasz zewnetrznie, wiec realnie jest wiekszy, masz cos jeszcze w domu? Kurde no nie jestem pewna Twojej sytuacji, tak na maxa…

I to jest godne zastepstwo! ;D

Juz kiedys pisalam, mam 33, w glowie gora 20, w kosciach z 70 ale co mi tam! :D ta granica zachodzenia w ciaze powoli sie rozciera, kiedys 30 bez meza i dzieci to tylko do jaskini sie schowac! A teraz?! 40 lat i jak mlody bog! No prosze Was! Tu nie jeden laczek by sie przydal, ale cala masa! Wiem, ze pogoda nie sprzyja, czlowiek czeka i liczy i sie martwi ale usmiech, cyc do przodu, bo mi sie ten laczek zajedzie i rozpadnie, bede musiala kupowac drugi :D waham sie, czy skorzany, czy gumowy, zeby latwiej dotarl 😂 nie chcecie tego sprawdzac 😂
Ja dzisiaj jestem taka wk…..a i rozczarowana że przygotuj takie laczki

Załączniki

• IMG_1899.jpeg
    IMG_1899.jpeg
    45,1 KB · Wyświetleń: 26
Zreszta! Wiem, ze nie jedna piekna, madra i cudowna 40-tka na tym forum zaszla w ciaze i nie slysze jakos marudzenia! :D wiek to tylko cyferki, podobnie sobie mowie jak wchodze na wage, ale nie ma co! 😂

Ja ponoć do 3 mc ciąży byłam bliźniętami ale chyba położna się pomyliła. Mąż się ze mnie śmieje,że wchłonęłam bliźniaka i dlatego mi czasami odbija 😄😆
W rodzinie nie mam bliźniąt.
Męża ciocia (jego mamy siostra) ma dwujajowe
Mogl sie 2 wchlonac, to czesta sytuacja, ale w rodzinie wcale nie musza byc bliznieta, zeby sie udalo :D to kwestia sytuacji jedynie, ale nie wiem jak wygladaja statystyki jesli chodzi o genetyczne predyspozycje :D ja zawsze mowie, ze madrasc przeznaczona dla nas obu dostala sie w przydziale tylko mi, a moj brat dostal moja glupote 😂

reklama
Do góry