Jane Doe
Fanka BB :)
Nawet nie wiesz jak ja żałuję. Mogłam po ślubie się starać o dziecko mieć dzisiaj już dziesięciolatka.My też. NIESTETY.![]()
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Bycie rodzicem to codzienna przygoda pełna wyzwań, ale też pięknych chwil. Chcemy poznać właśnie te momenty, które sprawiają Ci największą radość! Napisz w kilku zdaniach , co najbardziej cieszy Cię w rodzicielstwie, a możesz wygrać atrakcyjne nagrody ufundowane przez Bella Baby Happy 💛<
Nawet nie wiesz jak ja żałuję. Mogłam po ślubie się starać o dziecko mieć dzisiaj już dziesięciolatka.My też. NIESTETY.![]()
A ja gdzieś tam sobie myślę, że finalnie nie ma co sobie wyrzucać. Myślę, że skoro wtedy tego nie czułam, to też dobrze, że się zabezpieczaliśmy. Dzisiaj wiem, że jestem w stanie wychować wartościowego człowieka, wtedy miałam inne priorytety.Nawet nie wiesz jak ja żałuję. Mogłam po ślubie się starać o dziecko mieć dzisiaj już dziesięciolatka.
Nawet nie wiesz jak ja żałuję. Mogłam po ślubie się starać o dziecko mieć dzisiaj już dziesięciolatka.
Omg dziewczyny dziś jest Dzień Dziecka Utraconegowłaśnie mi się wyświetliło na tt... Cóż za wymowny zbieg okoliczności
Nie rozmyślaj o tym. I myślę, że wiesz, że nie piszę tego z łatwością. Każdego dnia mam z tyłu głowy, że gdyby nie zdarzyło się to wszystko, to w ubiegłym miesiącu już byłabym mamą. Także wychodzę z założenia, że skoro te moje zarodki mam w pamięci non stop, to nie będę sobie jeszcze do*ierdalać tym, że ktoś postanowił wymyślić dzień o takiej nazwie.Omg dziewczyny dziś jest Dzień Dziecka Utraconegowłaśnie mi się wyświetliło na tt... Cóż za wymowny zbieg okoliczności
Nie rozmyślaj o tym. I myślę, że wiesz, że nie piszę tego z łatwością. Każdego dnia mam z tyłu głowy, że gdyby nie zdarzyło się to wszystko, to w ubiegłym miesiącu już byłabym mamą. Także wychodzę z założenia, że skoro te moje zarodki mam w pamięci non stop, to nie będę sobie jeszcze do*ierdalać tym, że ktoś postanowił wymyślić dzień o takiej nazwie.![]()
No ja pewnie też, ale to i tak dzień jak co dzień.Podoba mi się Twój tok myślenia ale, że w głębi duszy jestem emocjonalną pipą to nie wiem czy i tak się za chwilę nie rozpłaczę![]()
Jak zwykle Kami masz rację, staram się myśleć tak jak Ty jednak tak mnie to mocno uderzyło jak zobaczyłam, aż mi dech zaparło jak po chluście zimna woda w twarz...Nie rozmyślaj o tym. I myślę, że wiesz, że nie piszę tego z łatwością. Każdego dnia mam z tyłu głowy, że gdyby nie zdarzyło się to wszystko, to w ubiegłym miesiącu już byłabym mamą. Także wychodzę z założenia, że skoro te moje zarodki mam w pamięci non stop, to nie będę sobie jeszcze do*ierdalać tym, że ktoś postanowił wymyślić dzień o takiej nazwie.![]()
Ja już dzisiaj płakałam. Zaczynam chyba szukać nowego psychologa bo ja nie jestem w stanie sobie poradzić. Zwłaszcza że ja mam tak stresującą sytuacje w pracy a nie mogę zmienić pracy że czuję się jak zaszczute zwierzę w klatce.Podoba mi się Twój tok myślenia ale, że w głębi duszy jestem emocjonalną pipą to nie wiem czy i tak się za chwilę nie rozpłaczę![]()