Marta92235
Początkująca w BB
No właśnie zauważyłam próbuje dodacNie ma zdjęcia
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
No właśnie zauważyłam próbuje dodacNie ma zdjęcia
Hej.. Dziewczyny co sądzicie o tych testach bo ja już chyba wariuje i widzę to co chce zobaczyć. Zostały wykonane w takiej kolejności jak są ułożone 1 u góry.
Hej.. Dziewczyny co sądzicie o tych testach bo ja już chyba wariuje i widzę to co chce zobaczyć. Zostały wykonane w takiej kolejności jak są ułożone 1 u góry.
Nie ma zdjęcia
Jak dla mnie jakiś cień jest - poczekaj dwa dni i zrób jeszcze raz z pierwszego moczu
Jak dla mnie jakiś cień jest - poczekaj dwa dni i zrób jeszcze raz z pierwszego moczuwtedy powinna być wyraźniejsza kreska- jeżeli ciąża jest
![]()
Spróbuj w miarę możliwości też na innym teście ciążowym jutro siknąć - mi te testeo lubiły robić czasami psikusy - ale wydaje mi się ,że to nie jest szara,testowa kreska albo taka od moczuAż nie dowierzam ze chociażby zobaczyłam jak wygląda cień.... 10 lat starań za każdym razem bielutko więc to chyba byłby cud jakby teraz się udało.... siknelam dzisiaj rano i chyba jest ciutke wyraźniejszy
Dziękuję za odpowiedź jasne będę dawać znać na bieżącoSpróbuj w miarę możliwości też na innym teście ciążowym jutro siknąć - mi te testeo lubiły robić czasami psikusy - ale wydaje mi się ,że to nie jest szara,testowa kreska albo taka od moczu
Trzymam kciuki po cichu i gratulacjedawaj znać jak się rozwija sytuacja