czubaczeq
Zaciekawiona BB
Muszę przestać sikać po majtach, to chat gpt mnie tak nastraszyłniemożliwena pewno nie.

Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Bycie rodzicem to codzienna przygoda pełna wyzwań, ale też pięknych chwil. Chcemy poznać właśnie te momenty, które sprawiają Ci największą radość! Napisz w kilku zdaniach , co najbardziej cieszy Cię w rodzicielstwie, a możesz wygrać atrakcyjne nagrody ufundowane przez Bella Baby Happy 💛<
Muszę przestać sikać po majtach, to chat gpt mnie tak nastraszyłniemożliwena pewno nie.
nie no bez przesady, jakieś małe odchylenia na pewno są możliwe, ale olbrzymieMuszę przestać sikać po majtach, to chat gpt mnie tak nastraszył![]()
Wiesz tak naprawdę nawet przy super hcg może być coś nie tak bo tak naprawdę nie mamy na to wplywuMuszę przestać sikać po majtach, to chat gpt mnie tak nastraszył![]()
29 październikanie no bez przesady, jakieś małe odchylenia na pewno są możliwe, ale olbrzymiebędzie w porządku
masz już termin wizyty?
Jednak dla mnie taki dobry wzrost hcg to wiele! Ostatnie 8 ciąz skończyło się biochemicznie beta nie przekraczala 500 albo hamowała na 1000 i nie rosła dalej z powodu pustego jaja. Więc dla mnie taki ładny przyrost i poziom bety to duża nadziejaWiesz tak naprawdę nawet przy super hcg może być coś nie tak bo tak naprawdę nie mamy na to wplywujaskini ma być dobrze to będzie a jeśli źle to nawet przy super wynikach coś może pójść nie tak. Trzeba poprostu uzbroić się w cierpliwość i co ma być to bedzie
tak naprawdę dla nas matek cały okres ciazy to jest taki bo na każdym etapie coś może pójść nie tak i przed każdą wizyta człowiek się modli aby było wszystko oki
No pewnie ze tak dlatego mocno trzymał kciuki!Jednak dla mnie taki dobry wzrost hcg to wiele! Ostatnie 8 ciąz skończyło się biochemicznie beta nie przekraczala 500 albo hamowała na 1000 i nie rosła dalej z powodu pustego jaja. Więc dla mnie taki ładny przyrost i poziom bety to duża nadzieja![]()
GratulacjeWitam się nieśmiało z moim bladziutkim testem, termin spodziewanej miesiączki za 4 dni ale mam nieznośne objawy, ból podbrzusza i mdli mnie delikatnie, więc testowałam dzisiaj i taki piękny widok
Termin wylicza mi na 30 czerwca, z racji że to będzie cc to pewnie będzie wcześniej ale póki co liczmy 30 czerwca.
Mam na imię Karolina, mam córkę z grudnia 2023 i to jest największe wyzwanie- ogarniać 2-latkę będąc w ciąży![]()