reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Bycie rodzicem to codzienna przygoda pełna wyzwań, ale też pięknych chwil. Chcemy poznać właśnie te momenty, które sprawiają Ci największą radość! Napisz w kilku zdaniach , co najbardziej cieszy Cię w rodzicielstwie, a możesz wygrać atrakcyjne nagrody ufundowane przez Bella Baby Happy 💛<

reklama

Czerwcowe mamy 2026

reklama
Muszę przestać sikać po majtach, to chat gpt mnie tak nastraszył 🤣
Wiesz tak naprawdę nawet przy super hcg może być coś nie tak bo tak naprawdę nie mamy na to wplywu:( jaskini ma być dobrze to będzie a jeśli źle to nawet przy super wynikach coś może pójść nie tak. Trzeba poprostu uzbroić się w cierpliwość i co ma być to bedzie:( tak naprawdę dla nas matek cały okres ciazy to jest taki bo na każdym etapie coś może pójść nie tak i przed każdą wizyta człowiek się modli aby było wszystko oki

Wiesz tak naprawdę nawet przy super hcg może być coś nie tak bo tak naprawdę nie mamy na to wplywu:( jaskini ma być dobrze to będzie a jeśli źle to nawet przy super wynikach coś może pójść nie tak. Trzeba poprostu uzbroić się w cierpliwość i co ma być to bedzie:( tak naprawdę dla nas matek cały okres ciazy to jest taki bo na każdym etapie coś może pójść nie tak i przed każdą wizyta człowiek się modli aby było wszystko oki
Jednak dla mnie taki dobry wzrost hcg to wiele! Ostatnie 8 ciąz skończyło się biochemicznie beta nie przekraczala 500 albo hamowała na 1000 i nie rosła dalej z powodu pustego jaja. Więc dla mnie taki ładny przyrost i poziom bety to duża nadzieja ;)

Jednak dla mnie taki dobry wzrost hcg to wiele! Ostatnie 8 ciąz skończyło się biochemicznie beta nie przekraczala 500 albo hamowała na 1000 i nie rosła dalej z powodu pustego jaja. Więc dla mnie taki ładny przyrost i poziom bety to duża nadzieja ;)
No pewnie ze tak dlatego mocno trzymał kciuki!:) I nie zamartwiaj się na zapas:)

Cześć Dziewczyny :)
Witam po dłuższej przerwie:)
Nie ukrywam że śledzę i ten watek i majowy przez to ze wg OM mam termin na 31 maja a wg pierwszego USG na 2 czerwca.
Na drugim USG (tydzień temu w poniedziałek ) pokazał się zarodek 1 cm i serduszko bilo 158 wiec elegancko : wtedy było 7+1 .
Następna wizyte mam teraz w środę i powiem Wam ze mega świruje czy na pewno wszystko nadal jest ok. Najchętniej to juz bym jutro to usg powtórzyła ale jak czytałam to nie tylko ja tak mam :D
W pracy już powiedziałam bo samopoczucie mnie wykańczało więc bede siedzieć w domku i w środę poproszę o l4
Ale noooo do tej środy to stresik bedzie ogromny.
Ale jak do tej pory szlo książkowo to chyba nadal powinno… jak myślicie ?

I ciesze się razem ze wszystkimi Dziewczynami , które maja super przyrosty i tez dostają dobre widomości :D

Witam się nieśmiało z moim bladziutkim testem, termin spodziewanej miesiączki za 4 dni ale mam nieznośne objawy, ból podbrzusza i mdli mnie delikatnie, więc testowałam dzisiaj i taki piękny widok :)
Termin wylicza mi na 30 czerwca, z racji że to będzie cc to pewnie będzie wcześniej ale póki co liczmy 30 czerwca.
Mam na imię Karolina, mam córkę z grudnia 2023 i to jest największe wyzwanie- ogarniać 2-latkę będąc w ciąży 😂
Gratulacje :) ja mam córkę z sierpnia 2023 także podobnie 😄

reklama
Ja po wizycie. Jest mały ktosiek z bijącym serduszkiem:)

Załączniki

• 20251019_143300.jpg
    20251019_143300.jpg
    957 KB · Wyświetleń: 32
Do góry