No dobra ale zdjęcie wagi wstawiłaś na tapetę telefonu? Jeśli nie to raz raz... Zobaczysz jak szybko wdrożysz dietęu mnie już 1,5 kg spadło, choć nie powiem kuszą te Twoje fotki niemiłosiernie
![]()
O, gratuluję
U mnie póki co na tapecie "Hello October
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
No dobra ale zdjęcie wagi wstawiłaś na tapetę telefonu? Jeśli nie to raz raz... Zobaczysz jak szybko wdrożysz dietęu mnie już 1,5 kg spadło, choć nie powiem kuszą te Twoje fotki niemiłosiernie
![]()
Chociaż może nie koniecznie... Kto nas będzie wtedy rozpieszczał słodkościami tutajO, gratuluję
U mnie póki co na tapecie "Hello October" ale może czas na zmianę
![]()
Pokażesz? nigdy nic nie mogę znaleźć, najchętniej poszłabym w garniturze, ale w spodniach brzucha już nie zmieszczęPamiętaj, że odpowiedni fason zakryje wszystko! Ja już mam kupioną od kilku miesięcy ale żadna "niespodzianka" nie jest mi straszna jak coś![]()
Pokażesz? nigdy nic nie mogę znaleźć, najchętniej poszłabym w garniturze, ale w spodniach brzucha już nie zmieszczę![]()
MniamZapraszam dziewczyny na zupę krem z dyni jak ktoś lubiJest obłędna
Ps. Musiałam zrobić screena zdj w galerii bo za duży plik![]()
Dzień dobry dziewczęta, zaraz zawiozę córkę do szkoły i ruszamy w trasę do lekarza, narazie pokazuje 5;20h drogi, ale jakoś przystanek zrobimy, gdzieś jakiś korek więc zakładamy, że ok. 6h nam zajmie droga. Narazie bardziej się boje trasy jak samego lekarza;o jeszcze nie prowadziłam 12h jednego dnia, fakt, że mamy się zamieniać niż nie zmienia, bo nawet jako pasażer bardzo dobrze operuje sprzęgłem i hamulcem;p
P.s trzymajcie kciuki żeby znaleźli nam jakaś łatwa do rozwiązania pierdole, abyśmy szybko poprawili wyniki i bezboleśnie![]()
Gratulacje!!!Ooooo jak było biało to było biało aż zgroza, a jak już coś zkiełkowało to na całegojestem ciągle przed terminem miesiączki, wychodzi 3+6. Przyrost w czwartek, hmmm....
![]()
Omg to mega fantastyczny wynikOoooo jak było biało to było biało aż zgroza, a jak już coś zkiełkowało to na całegojestem ciągle przed terminem miesiączki, wychodzi 3+6. Przyrost w czwartek, hmmm....
![]()
ej to ten wynik jest aż niesamowity!Ooooo jak było biało to było biało aż zgroza, a jak już coś zkiełkowało to na całegojestem ciągle przed terminem miesiączki, wychodzi 3+6. Przyrost w czwartek, hmmm....
![]()