reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Bycie rodzicem to codzienna przygoda pełna wyzwań, ale też pięknych chwil. Chcemy poznać właśnie te momenty, które sprawiają Ci największą radość! Napisz w kilku zdaniach , co najbardziej cieszy Cię w rodzicielstwie, a możesz wygrać atrakcyjne nagrody ufundowane przez Bella Baby Happy 💛<

reklama

🍁🍂🎃 W październiku szykujemy dynie, ogrom dwóch kresek nas nie ominie! 🎃🍂🍁

reklama
Poranna biel mnie przytloczyla, ale wszystkie wiemy jak jest ;) po prostu maz bedzie musial sie jeszcze chwile narobic!
Mnie też dzisiejsza biel na teście zasmuciła, mimo, że przerwę w staraniach mieliśmy.
Ale Wy chyba dopiero zaczęliście starania prawda ? Bo kojarzę, że mieliście zacząć od listopada 😊
Głowa do góry kochana, na każdą z Nas czeka ten piękny, cudowny dzień 🥰

Mnie też dzisiejsza biel na teście zasmuciła, mimo, że przerwę w staraniach mieliśmy.
Ale Wy chyba dopiero zaczęliście starania prawda ? Bo kojarzę, że mieliście zacząć od listopada 😊
Głowa do góry kochana, na każdą z Nas czeka ten piękny, cudowny dzień 🥰
Tak, planowalam od listopada, przesunelo sie jeden miesiac, wiem, predzej czy pozniej wyjde stad z tym po co przyszlam, musze sie tak nastawiac!

Dzień dobry dziewczęta, zaraz zawiozę córkę do szkoły i ruszamy w trasę do lekarza, narazie pokazuje 5;20h drogi, ale jakoś przystanek zrobimy, gdzieś jakiś korek więc zakładamy, że ok. 6h nam zajmie droga. Narazie bardziej się boje trasy jak samego lekarza;o jeszcze nie prowadziłam 12h jednego dnia, fakt, że mamy się zamieniać niż nie zmienia, bo nawet jako pasażer bardzo dobrze operuje sprzęgłem i hamulcem;p
P.s trzymajcie kciuki żeby znaleźli nam jakaś łatwa do rozwiązania pierdole, abyśmy szybko poprawili wyniki i bezboleśnie;)

Ostatnia edycja:
Dzień dobry dziewczęta, zaraz zawiozę córkę do szkoły i ruszamy w trasę do lekarza, narazie pokazuje 5;20h drogi, ale jakoś przystanek zrobimy, gdzieś jakiś korek więc zakładamy, że ok. 6h nam zajmie droga. Narazie bardziej się boje trasy jak samego lekarza;o jeszcze nie prowadziłam 12h jednego dnia, fakt, że mamy się zamieniać niż nie zmienia, bo nawet jako pasażer bardzo dobrze operuje sprzęgłem i hamulcem;p
P.s trzymajcie kciuki żeby znaleźli nam jakaś łatwa do rozwiązania pierdole, abyśmy szybko poprawili wyniki i bezboleśnie;)
trzymam bardzo mocno kciuki 😘

reklama
Powodzenia 🤞

Do góry