Kaalaa
Fanka BB :)
Poranna biel mnie przytloczyla, ale wszystkie wiemy jak jestA cóż dzisiaj takie smutne emocje kochana ?
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Bycie rodzicem to codzienna przygoda pełna wyzwań, ale też pięknych chwil. Chcemy poznać właśnie te momenty, które sprawiają Ci największą radość! Napisz w kilku zdaniach , co najbardziej cieszy Cię w rodzicielstwie, a możesz wygrać atrakcyjne nagrody ufundowane przez Bella Baby Happy 💛<
Poranna biel mnie przytloczyla, ale wszystkie wiemy jak jestA cóż dzisiaj takie smutne emocje kochana ?
Przyjemna robota go czeka więc głowa do góryPoranna biel mnie przytloczyla, ale wszystkie wiemy jak jestpo prostu maz bedzie musial sie jeszcze chwile narobic!
Przyjemna robota go czeka więc głowa do góry![]()
To samo chcialam powiedziec, potem chyba oby dwoje bedziemy mieli inny pogladPrzez kilka pierwszych miesięcy na pewno, później to jest niczym orka na ugorze![]()
Hahaha nie chciałam tak pesymistyczniePrzez kilka pierwszych miesięcy na pewno, później to jest niczym orka na ugorze![]()
Mnie też dzisiejsza biel na teście zasmuciła, mimo, że przerwę w staraniach mieliśmy.Poranna biel mnie przytloczyla, ale wszystkie wiemy jak jestpo prostu maz bedzie musial sie jeszcze chwile narobic!
Tak, planowalam od listopada, przesunelo sie jeden miesiac, wiem, predzej czy pozniej wyjde stad z tym po co przyszlam, musze sie tak nastawiac!Mnie też dzisiejsza biel na teście zasmuciła, mimo, że przerwę w staraniach mieliśmy.
Ale Wy chyba dopiero zaczęliście starania prawda ? Bo kojarzę, że mieliście zacząć od listopada
Głowa do góry kochana, na każdą z Nas czeka ten piękny, cudowny dzień![]()
trzymam bardzo mocno kciukiDzień dobry dziewczęta, zaraz zawiozę córkę do szkoły i ruszamy w trasę do lekarza, narazie pokazuje 5;20h drogi, ale jakoś przystanek zrobimy, gdzieś jakiś korek więc zakładamy, że ok. 6h nam zajmie droga. Narazie bardziej się boje trasy jak samego lekarza;o jeszcze nie prowadziłam 12h jednego dnia, fakt, że mamy się zamieniać niż nie zmienia, bo nawet jako pasażer bardzo dobrze operuje sprzęgłem i hamulcem;p
P.s trzymajcie kciuki żeby znaleźli nam jakaś łatwa do rozwiązania pierdole, abyśmy szybko poprawili wyniki i bezboleśnie![]()
PowodzeniaDzień dobry dziewczęta, zaraz zawiozę córkę do szkoły i ruszamy w trasę do lekarza, narazie pokazuje 5;20h drogi, ale jakoś przystanek zrobimy, gdzieś jakiś korek więc zakładamy, że ok. 6h nam zajmie droga. Narazie bardziej się boje trasy jak samego lekarza;o jeszcze nie prowadziłam 12h jednego dnia, fakt, że mamy się zamieniać niż nie zmienia, bo nawet jako pasażer bardzo dobrze operuje sprzęgłem i hamulcem;p
P.s trzymajcie kciuki żeby znaleźli nam jakaś łatwa do rozwiązania pierdole, abyśmy szybko poprawili wyniki i bezboleśnie![]()