Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Bycie rodzicem to codzienna przygoda pełna wyzwań, ale też pięknych chwil. Chcemy poznać właśnie te momenty, które sprawiają Ci największą radość! Napisz w kilku zdaniach , co najbardziej cieszy Cię w rodzicielstwie, a możesz wygrać atrakcyjne nagrody ufundowane przez Bella Baby Happy 💛<
a ile dziś dpo?Ja godzinę temu krew upuściłam, betę i próżka, wyniki będą ok. 16-17. Trzymajcie kciuki laski
Boję się by to nie był kolejny, trzeci biochem...
Chyba jaDobra
Która tu jest najstsrsza
Ja 36 leci 37![]()
przybijam piatkę, i też urodziny początkiem rokuStara? 36? Co ja mam powiedzieć? 41 na karku a jeszcze urodziny z początku roku. Jeżeli chodzi o ryzyko wad genetycznych wiadomo że z wiekiem wzrasta ale moja kursantka urodziła dziecko z ZD w mając 24 lata
Wow, gratulacjeDziewczyny, u mnie taka sytuacja. Ja to ku*wa czułam w kościach, ze to ciąża... Ta mega senność, inne kłucie w jajnikach i podbrzuszu, to plamienie implantacyjne, którego nigdy nie miałam i nigdy nie miałam plamień przed okresem. Postanowiłam zrobić test i nie mogę uwierzyć![]()
W czasie okresu czuje się jak 50-tka a po okresie 20 .
Ja miałam chujocienia w sierpniu na tych easyhome niestety, więc nie jest to pewnikTo kupuje, one nie oszukuja nie?znaczy meza zaprzegne do roboty po pracy, bo amazona nie ogarniam
![]()
Nie wiem dokładnie, bo nie robiłam testów owu. Jeden jedyny zrobiłam 6.10 i wyszedł pik, więc podejrzewam, że owulacja była najpóźniej 8.10, więc około 14dpo.a ile dziś dpo?