reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Bycie rodzicem to codzienna przygoda pełna wyzwań, ale też pięknych chwil. Chcemy poznać właśnie te momenty, które sprawiają Ci największą radość! Napisz w kilku zdaniach , co najbardziej cieszy Cię w rodzicielstwie, a możesz wygrać atrakcyjne nagrody ufundowane przez Bella Baby Happy 💛<

reklama

🍁🍂🎃 W październiku szykujemy dynie, ogrom dwóch kresek nas nie ominie! 🎃🍂🍁

Testuj, testuj!! 🧪🥼🧫

Nawet nie wiecie jak bardzo mam ochotę napić się alkoholu ale nie powinnam przez metforminę. Od miesięcy ani łyczka nie wzięłam a tak za mną chodzi dobry drink…
Jak brałam metforminę to pytałam lekarki czy można się napić, bo szłam na wesele i mówiła, że jakąś niewielką ilość to tak.

reklama
Ale wam te piki wychodzą aż miło patrzeć, a mi się tak wybarwiają jakby chciały a nie mogły.
My zamawiamy pizzę na wieczór, miałam sprzątać, ale jednak mi się nie chce, czipsy i pizza brzmią lepiej 😂
Za umyte podłogi się nie idzie do nieba - ja w tym roku kultywuję tę zasadę, a będąc pedantem nie jest to proste. 😆
Za to pizza leczy złamane serduszko. 🥹

Za umyte podłogi się nie idzie do nieba - ja w tym roku kultywuję tę zasadę, a będąc pedantem nie jest to proste. 😆
Za to pizza leczy złamane serduszko. 🥹
Musze zapamietac to zdanie jak bede miala w domu syf 😂 poki co do sprzatania zmotywowaly mnie przeglady, bo przyjdzie ktos sie krecic po domu w poniedzialek :D nie chcialam goscia tak od progu przestraszyc 😂

To sie nazywa miec dobrego meza, powiedzialam zeby po pracy zajechal mi do sklepu po wino, bo musze zapic smutki skoro okres przyszedl, niestety grzanca nie bylo, ale zapytal czy kupic jedna butelke, czy dwie 😂 ze 3 lata nie pilam swojego ulubionego i jednak juz wiem czemu bylo moim ulubionym :D tylko to mi wchodzi jak zloto!

reklama
To sie nazywa miec dobrego meza, powiedzialam zeby po pracy zajechal mi do sklepu po wino, bo musze zapic smutki skoro okres przyszedl, niestety grzanca nie bylo, ale zapytal czy kupic jedna butelke, czy dwie 😂 ze 3 lata nie pilam swojego ulubionego i jednak juz wiem czemu bylo moim ulubionym :D tylko to mi wchodzi jak zloto!
Jakie winko lubisz?

Do góry