reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Bycie rodzicem to codzienna przygoda pełna wyzwań, ale też pięknych chwil. Chcemy poznać właśnie te momenty, które sprawiają Ci największą radość! Napisz w kilku zdaniach , co najbardziej cieszy Cię w rodzicielstwie, a możesz wygrać atrakcyjne nagrody ufundowane przez Bella Baby Happy 💛<

reklama

🍁🍂🎃 W październiku szykujemy dynie, ogrom dwóch kresek nas nie ominie! 🎃🍂🍁

reklama
Ale Ty masz piękne włosy 🥹 - pamiętam z fotki z siniakami 😆❤️
O matkooo kochana, ja o tym wypadku zapomniałam 🙈 powiem wam, że długie włosy są udręką, 90% chodzę w kitce, a szkoda mi obciąć bo jeszcze nie trafiłam na fryzjera, który mi zrobi fajną fryzurę. Musiałabym poszukać gdzieś dalej bo już byłam w promieniu 60km.

Załączniki

• 997F7668-53AF-4A82-B375-205F457CFA50.jpeg
    997F7668-53AF-4A82-B375-205F457CFA50.jpeg
    95,2 KB · Wyświetleń: 93
O matkooo kochana, ja o tym wypadku zapomniałam 🙈 powiem wam, że długie włosy są udręką, 90% chodzę w kitce, a szkoda mi obciąć bo jeszcze nie trafiłam na fryzjera, który mi zrobi fajną fryzurę. Musiałabym poszukać gdzieś dalej bo już byłam w promieniu 60km.
Piękne!!! I na taki kolor często mnie nachodzi 🤣 idealny

Piękne!!! I na taki kolor często mnie nachodzi 🤣 idealny
Dziękuję, ale męczące 😂 co do koloru to polecam bo jest ekonomiczny, do fryzjera raz na rok na podciągnięcie, a w ciągu roku toner w domu (tu akurat nie miałam, a tak są trochę chłodniejsze) a ten only bio jak dobrze rozegram wystarczy mi jedna buteleczka na raz na całe włosy

Osz Ty jakie wlosy 😳♥️
Ja tak samo tylko ja znów fresco 😂
Fresco kiedys pilam, ale byla za kwasna nuta 😂

reklama
Ja też ostatnio mam spadek mocy 😔
Do tego wkurzają mnie w pracy, a przecież nie zmienię, bo może w końcu znajdę w ciążę...
Znam ten ból mnie też wkurzali ale jednak zmieniłam pomimo że się staramy 🙊 stwierdziłam że szkoda zdrowia na te nerwy 🙂 nawet tutaj dziewczyn pytałam o opinie bo byłam w kropce tylko że trafiła mi się super oferta nowej pracy i żal mi było nie skorzystać . Ja liczę że wszystko się dobrze ułoży rozkręcę się w nowej pracy i uda się z dzidziusiem :)

Do góry