reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Bycie rodzicem to codzienna przygoda pełna wyzwań, ale też pięknych chwil. Chcemy poznać właśnie te momenty, które sprawiają Ci największą radość! Napisz w kilku zdaniach , co najbardziej cieszy Cię w rodzicielstwie, a możesz wygrać atrakcyjne nagrody ufundowane przez Bella Baby Happy 💛<

reklama

🍁🍂🎃 W październiku szykujemy dynie, ogrom dwóch kresek nas nie ominie! 🎃🍂🍁

Apropo pracy, skladalam w marcu CV, mimo, ze wiedzialam, szykuje sie dluzsze l4, nie odezwali sie, jest pazdziernik a ja nadal nie w ciazy, nie ma co przekladac planow :D

reklama
Apropo pracy, skladalam w marcu CV, mimo, ze wiedzialam, szykuje sie dluzsze l4, nie odezwali sie, jest pazdziernik a ja nadal nie w ciazy, nie ma co przekladac planow :D
Taaaak....ja to samo...rok temu w październiku...Ach żebym chociaż popracowała jeszcze 2-3 miesiące...po roku starań już nie mam dylematów

Taaaak....ja to samo...rok temu w październiku...Ach żebym chociaż popracowała jeszcze 2-3 miesiące...po roku starań już nie mam dylematów
Ja się staram myśleć jeszcze pozytywnie apropo starań ale któraś z Was tu napisała coś w stylu żeby nie zatrzymywać życia w innych sferach przez to że czeka się na dziecko bo właśnie można coś przegapić i to mnie przekonało :)

Ja się staram myśleć jeszcze pozytywnie apropo starań ale któraś z Was tu napisała coś w stylu żeby nie zatrzymywać życia w innych sferach przez to że czeka się na dziecko bo właśnie można coś przegapić i to mnie przekonało :)
Dokładnie! Jak w końcu zajdę w ciążę to wtedy będę sobie organizować co tam potrzeba, a teraz niech płynie 😊

Dlatego zaczęłam pracę i mimo że teraz mam umowę na 3 miesiące plan był taki, że zaczniemy starania może jednak jak już przedłużą.. ale nie. Nie ma co czekać, bo się człowiek w końcu nie doczeka 😅
To też był mój dylemat czy przedłuża czy zdarzę tak zajść żeby być już chroniona 🙊

Wróciłam, nadrabiam Was🤪
Stwierdzam, że w domu najlepiej, oczywiście pojechaliśmy i milion głupiego podpytywania i dogryzek. A kiedy?, a planujecie już coś? Już prawie 2 lata po ślubie, by się przydało. Nosz kur. Prawie wyszłam z siebie i stanęłam obok 🙃

reklama
O matkooo kochana, ja o tym wypadku zapomniałam 🙈 powiem wam, że długie włosy są udręką, 90% chodzę w kitce, a szkoda mi obciąć bo jeszcze nie trafiłam na fryzjera, który mi zrobi fajną fryzurę. Musiałabym poszukać gdzieś dalej bo już byłam w promieniu 60km.
Yyyy… chcesz jeszcze coś powiedzieć? 😅

Załączniki

• IMG_9996.jpeg
    IMG_9996.jpeg
    1 022,6 KB · Wyświetleń: 114
Do góry