100g serka śmietankowego ja dawałam łaciaty niebieski
60g śmietanki 36%
160g cukru pudru
Wszystko do jednej miski i mieszam tak z 10 min
A przed pieczeniem polewałam jeszcze je śmietanką 30%
Wypróbowałam przepis! Dziękuję, pyszka
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
100g serka śmietankowego ja dawałam łaciaty niebieski
60g śmietanki 36%
160g cukru pudru
Wszystko do jednej miski i mieszam tak z 10 min
A przed pieczeniem polewałam jeszcze je śmietanką 30%
Ja wam powiem że robiłam 3 razy w życiu cynamonki, zawsze z kwestii smaku. Raz wyszły cudowne. Za drugim razem twarde jak kamień, a za trzecim w tym roku zakalce, poddałam siędużo piekę, ale do cynamonek mam pecha.
Powiem wam że mąż sam z siebie zaczął temat, bo mówiliśmy wstępnie że może zrobi sobie badania po nowym roku. Ale i tak był sceptycznie nastawiony, że a jak ma być ciąża to będzie a jak nie to nie.. ale teraz powiedział że waha się czy już nie iść w przyszłym miesiącu, bo zaczyna się irytować że nie wychodzi. Także jestem w szoku.
Nie ma za coWypróbowałam przepis! Dziękuję, pyszka![]()
Taaa i moja dietę szlag trafiłIle pyszności
Pik jak ta lala![]()
Moja bez letrozolu to się leniwi i raczej przychodziła później niż wcześniejTaaa i moja dietę szlag trafiłczy Wam też się zdarza owulka wcześniej? Myślałam że to raczej wypada w stałe dni
człowiek stary a głupi
Nie ma za co
A te pistacjanki mnie zaciekawiły, nigdy nie jadłam i chyba wiem co za tydzień robię![]()
Taaa i moja dietę szlag trafiłczy Wam też się zdarza owulka wcześniej? Myślałam że to raczej wypada w stałe dni
człowiek stary a głupi
Przekonałaś!Zrób, z Twoją polewa są jeszcze lepsze![]()
Moja dieta też poległa przez ten week, ale raz na jakiś czas się Nam należy i tak trzeba to tlumaczycTaaa i moja dietę szlag trafiłczy Wam też się zdarza owulka wcześniej? Myślałam że to raczej wypada w stałe dni
człowiek stary a głupi
Mówisz? No to dobra, jutro podojadam jeszcze resztki a od poniedziałki wracam na dietęMoja dieta też poległa przez ten week, ale raz na jakiś czas się Nam należy i tak trzeba to tlumaczyc
U mnie zawsze wypada 14/15 dc