reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Bycie rodzicem to codzienna przygoda pełna wyzwań, ale też pięknych chwil. Chcemy poznać właśnie te momenty, które sprawiają Ci największą radość! Napisz w kilku zdaniach , co najbardziej cieszy Cię w rodzicielstwie, a możesz wygrać atrakcyjne nagrody ufundowane przez Bella Baby Happy 💛<

reklama

🍁🍂🎃 W październiku szykujemy dynie, ogrom dwóch kresek nas nie ominie! 🎃🍂🍁

A kurde szczerze mówiąc sama nie wiem co będzie gorsze niedługo... Zobaczyć znów dwie kreski czy tym razem jedną 🤐 nie chce żeby to źle zabrzmiało ale obie opcje budzą u mnie w tej chwili negatywne uczucia

To zrozumiałe po Twoich przejściach 🫂
Pamiętaj, że robisz co możesz a nie na wszystko ma się taki wpływ jaki chciałoby się mieć 🥹

reklama
Mój mąż się pytał kilka razy co ja tak pisze w telefonie z kim ja tak gadam. I mu zdawkowo powiedziałam że udzielam się na jakimś tam forum. Dzisiaj mu coś mignęło i uznał że to na pewno forum dla grzybiarzy, widział tę zieleń i uznał że to musi być coś związanego z lasami i grzybami bo jest sezon 😂 także jak macie coś o grzybach to dawać 😁😀
Ale się uśmiałam 😂😂😂
Mój też ostatnio do mnie, bo ja mam bardzo dobry kontakt (nawet się spotykamy) z dziewczynami z forum z ciąży w 2019. I mówi "a jak to się w sumie stało że wylądowałaś w tej sekcie?" 🤣

No właśnie - jakie macie życzenia i wizje na listopad? 🤓
Moje życzenie to zeby chociaz pęcherzyk urósł i doszło do owulacji. Nie to co w tym cyklu. Mam 24 dc a sluz zabarwiony jakby się okres zaczynał. Caly czas biorę progesteron. Wcześniej duphaston a teraz besins. Zastanawiam się czy zmniana nie jest przyczyną.

No właśnie - jakie macie życzenia i wizje na listopad? 🤓
Prowadzisz listopadowki, w ktorej sa same serduszka, lacznie z laweczka! Nie oszczedze Was :D
Ale się uśmiałam 😂😂😂
Mój też ostatnio do mnie, bo ja mam bardzo dobry kontakt (nawet się spotykamy) z dziewczynami z forum z ciąży w 2019. I mówi "a jak to się w sumie stało że wylądowałaś w tej sekcie?" 🤣
Taka sekta to dobra 😂 byle same takie byly 😂

Zawsze zmiana czasu mnie tak przeora! Specjalnie poszlam pozniej spac, zeby wstac o standardowej godzinie, a ta dodatkowa przespac, budzilam sie co chwile, wstalam niewyspana i polamana 😂

reklama
Do góry