niecierpliwamatka
Fanka BB :)
Zrób badania i będziesz wiedziała na czym stoisz, zwlaszcza, że to akurat jest szybko i w miarę tanioDziękuję! Chyb tak zrobię 7 i 9 to będzie poniedziałek i środa
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Bycie rodzicem to codzienna przygoda pełna wyzwań, ale też pięknych chwil. Chcemy poznać właśnie te momenty, które sprawiają Ci największą radość! Napisz w kilku zdaniach , co najbardziej cieszy Cię w rodzicielstwie, a możesz wygrać atrakcyjne nagrody ufundowane przez Bella Baby Happy 💛<
Zrób badania i będziesz wiedziała na czym stoisz, zwlaszcza, że to akurat jest szybko i w miarę tanioDziękuję! Chyb tak zrobię 7 i 9 to będzie poniedziałek i środa
Chociaż powiem wam pierwszy raz od dawna jestem jakoś pozytywnie nastawiona do tego cyklu. Ostatnie trzy skreśliłam z góry i wiedziałam że na tysiąc procent nic nie będzie. Teraz jestem dziwnie pozytywna.Zrób badania i będziesz wiedziała na czym stoisz, zwlaszcza, że to akurat jest szybko i w miarę tanio![]()
Szczerze mówiąc, nie wiem ile dokładnie, bo nie robię testów owulacyjnych ani żadnego monitoringu, jedynie jakieś moje własne obserwacjeIle dpo? 8? Koniecznie daj znać jaki wynik!
Uuuu.... Odpukac w niemalowane ( tak się u nas mówi żeby nie zapeszyc) tak, wszyscy mamy wyższe wykształcenie ale nie przeszkadza nam to używać zabobonnych określeńChociaż powiem wam pierwszy raz od dawna jestem jakoś pozytywnie nastawiona do tego cyklu. Ostatnie trzy skreśliłam z góry i wiedziałam że na tysiąc procent nic nie będzie. Teraz jestem dziwnie pozytywna.
A seks jak? Co dwa dni, codziennie czy totalnie na czuja? Fakt, progesteron niziutki ale w tym miesiącu będzie rekord, zobaczysz. Ja to czuję, ja to wiemSzczerze mówiąc, nie wiem ile dokładnie, bo nie robię testów owulacyjnych ani żadnego monitoringu, jedynie jakieś moje własne obserwacjei po prostu robię 21dc
Przypuszczam, że owulację miałam 19-20.10., bo w niedzielę miałam taki mocny ból z lewej strony, więc stawiam, że będzie to jakoś 7dpo
Oczywiście dam znać
Mam nadzieję, że będzie więcej niż miesiąc temu (wtedy miałam 9,46). Teraz od tego cyklu biorę duphaston, ale on z tego co wiem nie wychodzi w badaniu? Ale tak czy siak liczę na to, że będzie lepiej, a co się z tym wiążę jakaś nadzieja na bejbika![]()
Dziś muszę spadać, zabawka niedroga ale myślę, że może być totalnie bezużyteczna. Konsultacja po wynikach Ty i On. A później: Termometr, paski lh i skrupulatnie co dwa dni, zobaczysz, będzie jeszcze pięknie.Ale z drugiej strony boję się że to badziew i nie ma jak laboratorium. Tylko nawet nie wiem gdzie ja tu się zbadam
Ogólnie co dwa dniA seks jak? Co dwa dni, codziennie czy totalnie na czuja? Fakt, progesteron niziutki ale w tym miesiącu będzie rekord, zobaczysz. Ja to czuję, ja to wiem!