reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Bycie rodzicem to codzienna przygoda pełna wyzwań, ale też pięknych chwil. Chcemy poznać właśnie te momenty, które sprawiają Ci największą radość! Napisz w kilku zdaniach , co najbardziej cieszy Cię w rodzicielstwie, a możesz wygrać atrakcyjne nagrody ufundowane przez Bella Baby Happy 💛<

reklama

Czerwcowe mamy 2026

reklama
Zapisałyście się na prenatalne już? Ja mam 28.11 to będzie 13+1 wtedy. Dzisiaj 8+6, znów mnie mdli .. na szczęście bez pawia, samo uczucie mulenia..

Zapisałyście się na prenatalne już? Ja mam 28.11 to będzie 13+1 wtedy. Dzisiaj 8+6, znów mnie mdli .. na szczęście bez pawia, samo uczucie mulenia..
Dobrze pamiętam, że do zapisania się na konkretny termin trzeba mieć skierowanie? Czy coś pomieszałam? ;)
Ja 7+1 i jak na razie był jeden dzień umiarkowanych mdłości. U mnie raczej jest non stop ochota na spanie 🫣

@iwonakk pani mi kazała skierowanie przynieść dopiero na wizytę, na skierowaniu nie ma żadnego kodu do podania itd więc wsumie moznaby się zapisać bez skierowania :)

Hej, na pewno jesteś 5+6 i masz termin na 10.06.?
Ja dziś 6+6 i mam na 17.06. Termin 🤔
no właśnie ja mam 7+6 i mam termin na 11.06 :p
Ja dopiero kartę będę miała zakładana 12.11 :( ale dziś wyjątkowo z rana bez mdłości i trzymam kciuki by ten dzien cały taki był. Wyspałam się spałam 10h :D

@matkaniewariatka dziś masz kolejną betę?:)

@matkaniewariatka trzymam kciuki za Ciebie daj znać jak będziesz coś wiedziała od razu ❤️

@matkaniewariatka też czekam na Twoją betę, ma nadzieję że będą dobre wieści ♥️

jak mi miło, dziękuję bardzo 😘 dopiero pobrałam, bo miałam takie mdłości, że czekałam aż mąż mnie będzie mógł podrzucić 🙈 nie nabili mi „cito” o które prosiłam, więc pewnie wynik dopiero pod wieczór

reklama
Do góry