reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Bycie rodzicem to codzienna przygoda pełna wyzwań, ale też pięknych chwil. Chcemy poznać właśnie te momenty, które sprawiają Ci największą radość! Napisz w kilku zdaniach , co najbardziej cieszy Cię w rodzicielstwie, a możesz wygrać atrakcyjne nagrody ufundowane przez Bella Baby Happy 💛<

reklama

🍁🍂🎃 W październiku szykujemy dynie, ogrom dwóch kresek nas nie ominie! 🎃🍂🍁

reklama
Ja wiem tyle co przeczytałam bo zapisałam się na przyszły tydzień. Że powyżej 10 to spoko ale przy stymulacji oczekuje się powyżej 15… nic więcej nie wiem nigdy nie badałam ani nie konsultowałam z lekarzem 🙁

Ale właśnie powoli schodzę na ziemię. Jestem chyba jakąś głupią że liczę na cud, że uda się zajść w ciążę bez leczenia w klinice :(

Ale właśnie powoli schodzę na ziemię. Jestem chyba jakąś głupią że liczę na cud, że uda się zajść w ciążę bez leczenia w klinice :(
Zawsze się liczy że się uda się i to jest normalne. Ja przy poprzedniej ciąży zaszłam po 2 latach starań w ostatnim cyklu przed przystąpieniem do procedury invitro.
Tak już chyba mamy że wierzymy i na pewno nie jest to głupie.

reklama
Zawsze się liczy że się uda się i to jest normalne. Ja przy poprzedniej ciąży zaszłam po 2 latach starań w ostatnim cyklu przed przystąpieniem do procedury invitro.
Tak już chyba mamy że wierzymy i na pewno nie jest to głupie.
Ja nie wierzę kompletnie powiem szczerze 🫣 także jak ktoś ma wiarę nawet statystycznie mniej prawdopodobna to się tej wiary trzymajcie, i cieszcie się że nadzieja się tli. To bardzo ważne mieć nadzieję.

Do góry