SierraP
Fanka BB :)
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Bycie rodzicem to codzienna przygoda pełna wyzwań, ale też pięknych chwil. Chcemy poznać właśnie te momenty, które sprawiają Ci największą radość! Napisz w kilku zdaniach , co najbardziej cieszy Cię w rodzicielstwie, a możesz wygrać atrakcyjne nagrody ufundowane przez Bella Baby Happy 💛<
Paula bardzo mi przykro ...I jak tam? Bo u mnie beta spadla i niestety przyszedł okres, więc ciaza biochemiczna![]()
Cześć! Ale szybciutko poszło u Ciebie, hahaCześć dziewczyny , można?
Nie wpisze się jeszcze bo nie wiem kiedy ostatni okres ani nic![]()
Moja historia wygląda tak że 22.10 wyjełam wkładkę mirenę . Na usg widac bylo ze jestem tuż przed owulacją , tego dnia pozytywny test owulacyjny , i 23.10 tez pozytywny . 30.10 plamienie , choroba- gorączka ,bole miesni ,głowy itp a dzisiaj test ciązowy pozytywny ... nadal nie wierze . Na razie jest bardzo blada kreska ale nie trzeba kombinować by ją zobaczyć... mam nadzieje tylko że przetrwam tu z Wami <3
W zyciu nie spodziewalam się ,że tak szybko pojdzieCześć! Ale szybciutko poszło u Ciebie, hahamam nadzieję, że dosiedzimy tutaj do lipca
będziesz robić badania z krwi?
@paula54321 przykro mi bardzobyłam w tej samej sytuacji dwukrotnie, bardzo współczuję. Trzymam kciuki, żeby w końcu się udało
@SierraP, czy jesteś z nami?![]()