reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Bycie rodzicem to codzienna przygoda pełna wyzwań, ale też pięknych chwil. Chcemy poznać właśnie te momenty, które sprawiają Ci największą radość! Napisz w kilku zdaniach , co najbardziej cieszy Cię w rodzicielstwie, a możesz wygrać atrakcyjne nagrody ufundowane przez Bella Baby Happy 💛<

reklama

Lipcowe mamy 2026

SierraP

Fanka BB :)
🌸 Lipcowe mamy łączmy się! 🌸

Zapraszamy wszystkie lipcowe mamy 2026 🥰

Podajcie spodziewany termin do wpisania 👶

1.07
2.07
3.07
4.07
5.07 @SierraP
6.07
7.07
8.07
9.07
10.07
11.07
12.07
13.07
14.07
15.07
16.07
17.07
18.07
19.07
20.07
21.07
22.07
23.07
24.07
25.07
26.07
28.07
29.07
30.07

reklama
Cześć! Pozwolę sobie dołączyć! Wczoraj wieczorem testy zaczęły pokazywać lekką kreskę, dzisiaj rano już wyraźniejsza, poszłam zbadać krew, wyniku bety jeszcze nie mam, ale progesteron jest 25,36, także w końcu wygląda to nieźle :)

Cześć Paula! Super wiadomość! U mnie beta w pon 8,8 , a dzisiaj 50, także rośnie ładnie 😍 wizytę mam 18 listopada :D

Cześć dziewczyny , można?
Nie wpisze się jeszcze bo nie wiem kiedy ostatni okres ani nic 😂
Moja historia wygląda tak że 22.10 wyjełam wkładkę mirenę . Na usg widac bylo ze jestem tuż przed owulacją , tego dnia pozytywny test owulacyjny , i 23.10 tez pozytywny . 30.10 plamienie , choroba- gorączka ,bole miesni ,głowy itp a dzisiaj test ciązowy pozytywny ... nadal nie wierze . Na razie jest bardzo blada kreska ale nie trzeba kombinować by ją zobaczyć... mam nadzieje tylko że przetrwam tu z Wami <3

Cześć dziewczyny , można?
Nie wpisze się jeszcze bo nie wiem kiedy ostatni okres ani nic 😂
Moja historia wygląda tak że 22.10 wyjełam wkładkę mirenę . Na usg widac bylo ze jestem tuż przed owulacją , tego dnia pozytywny test owulacyjny , i 23.10 tez pozytywny . 30.10 plamienie , choroba- gorączka ,bole miesni ,głowy itp a dzisiaj test ciązowy pozytywny ... nadal nie wierze . Na razie jest bardzo blada kreska ale nie trzeba kombinować by ją zobaczyć... mam nadzieje tylko że przetrwam tu z Wami <3
Cześć! Ale szybciutko poszło u Ciebie, haha 😀 mam nadzieję, że dosiedzimy tutaj do lipca :) będziesz robić badania z krwi?

@paula54321 przykro mi bardzo 🫂 byłam w tej samej sytuacji dwukrotnie, bardzo współczuję. Trzymam kciuki, żeby w końcu się udało 🤞🏻

@SierraP, czy jesteś z nami? :)

reklama
Cześć! Ale szybciutko poszło u Ciebie, haha 😀 mam nadzieję, że dosiedzimy tutaj do lipca :) będziesz robić badania z krwi?

@paula54321 przykro mi bardzo 🫂 byłam w tej samej sytuacji dwukrotnie, bardzo współczuję. Trzymam kciuki, żeby w końcu się udało 🤞🏻

@SierraP, czy jesteś z nami? :)
W zyciu nie spodziewalam się ,że tak szybko pojdzie 😂😂😂
Ale jakos od razu czulam ze sie udalo . Mialam wszystkie ksiazkowe objawy zagniezdzenia 😅
Jestem strasznie osłabiona , rozkojarzona, kręci mi się w głowie , bolą mnie jajniki i czuje takie rozpieranie w nich , szczególnie w tym z którego była owulacja...
Tak , mam zamiar skoczyć na bete , tylko nie wiem jeszcze w ktorym dniu w tygodniu mi sie uda , niestety teraz mam bardzo wazny kurs w pracy i nie mogę od tak wziąć wolnego ...

Do góry