reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza

reklama

🌬️💫💙W listopadzie chłodem wieje, lecz w nas na dwie kreski nadzieja szaleje!💙💫🌬️

Makijaż zawodowo 🥺🥰 ale zazdroszczę!!!! A teraz jakich kosmetyków na codzień używasz?
Zbyt wielu 😂 Albo jakby powiedział mój mąż - PRZERÓŻNISTYCH. 😂 Oczywiścię najbardziej też jeśli chodzi o marki to lubię - akurat nie Charlotte - ale Fenty, Hudę i Rare. No generalnie wszystko, co jest zawsze wykluczone z promocji. 😅 Ale drogeryjne perełki też lubię, w końcu od przybytku głowa nie boli. 😅

reklama
Zbyt wielu 😂 Albo jakby powiedział mój mąż - PRZERÓŻNISTYCH. 😂 Oczywiścię najbardziej też jeśli chodzi o marki to lubię - akurat nie Charlotte - ale Fenty, Hudę i Rare. No generalnie wszystko, co jest zawsze wykluczone z promocji. 😅 Ale drogeryjne perełki też lubię, w końcu od przybytku głowa nie boli. 😅
Ja sobie ciągle obiecuję roz rare ten w płynie ale wiem że on wystarcza… na zawsze więc nie umiem podjąć decyzji jaki kolor 😁 ale fenty uwielbiam, zła jestem na siebie że skwasiłam i kupiłam fenty matowy podkład bo nie dla mnie ale pudru sypkiego używam na okrągło bo on się nigdy nie kończy

Ja sobie ciągle obiecuję roz rare ten w płynie ale wiem że on wystarcza… na zawsze więc nie umiem podjąć decyzji jaki kolor 😁 ale fenty uwielbiam, zła jestem na siebie że skwasiłam i kupiłam fenty matowy podkład bo nie dla mnie ale pudru sypkiego używam na okrągło bo on się nigdy nie kończy
No u mnie problem polega na tym, że ja potrzebuję… WSZYSTKIEGO. 😂 Więc z rare rozświetlacze i płynne i pudrowe mam we wszystkich kolorach, róże i sticki w prawie wszystkich. 😂 Dlatego nie mam top polecajek, bo w sumie sięgam zależnie od humoru i tego w co się ubiorę. 🥹 Niestety to jest mój duży minus, że lubię ładne rzeczy, nawet jeśli ich nie potrzebuję, to chcę je mieć. 😅 A im trudniej jest coś dostępne tym potrzebuję tego bardziej. 😂

Róż w płynie najbardziej uniwersalny jest na pewno Hope, aczkolwiek mój faworyt to Virtue. 🤗

Ja teraz bo poszłam na zalando szukać pidżamy ale zalando uraczyło mnie pokazem pidżam dla ciężarnych:
dungg.png

No u mnie problem polega na tym, że ja potrzebuję… WSZYSTKIEGO. 😂 Więc z rare rozświetlacze i płynne i pudrowe mam we wszystkich kolorach, róże i sticki w prawie wszystkich. 😂 Dlatego nie mam top polecajek, bo w sumie sięgam zależnie od humoru i tego w co się ubiorę. 🥹 Niestety to jest mój duży minus, że lubię ładne rzeczy, nawet jeśli ich nie potrzebuję, to chcę je mieć. 😅 A im trudniej jest coś dostępne tym potrzebuję tego bardziej. 😂
A powiedz mi wolisz konturowanie na mokro czy na sucho? Ja jestem taka uparta na konkurowanie na sucho ale na tiktoku widzę że już chyba mało kto to robi i większość używa na mokro jakichś stickow i kremów itp 🧐

A powiedz mi wolisz konturowanie na mokro czy na sucho? Ja jestem taka uparta na konkurowanie na sucho ale na tiktoku widzę że już chyba mało kto to robi i większość używa na mokro jakichś stickow i kremów itp 🧐
Oba kochana, oba 👌Najpierw na mokro a po przypudrowaniu twarzy jeszcze kontur na sucho, to da Ci maksymalną trwałość ❤️ zajmuje się tym zawodowo 💪

A to zależy jak siądzie - i tak i tak. 😀 Albo raczej albo tak, albo tak, bo jedno i drugie dla mnie to już teraz za duża szpachla, no chyba że na wyjście.😀

reklama
Dzień dobry. Powitała mnie po 5 minutach biel. Dzisiaj 11 dc wiec już jutro pojutrze pewnie i bielsze nie będzie. "Ostatnio" w 12dc miałam już mocne cienie więc nie mam złudzeń że jedna noc do jutra coś zmieni.

"Niby człowiek wiedzioł, a jednak chyba podświadomie się łudził...." :(

Załączniki

• Screenshot_2025-11-03-05-52-21-25_99c04817c0de5652397fc8b56c3b3817.jpg
    Screenshot_2025-11-03-05-52-21-25_99c04817c0de5652397fc8b56c3b3817.jpg
    373,1 KB · Wyświetleń: 68
Do góry