kami1094
Fanka BB :)
Zbyt wieluMakijaż zawodowoale zazdroszczę!!!! A teraz jakich kosmetyków na codzień używasz?
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza
Zbyt wieluMakijaż zawodowoale zazdroszczę!!!! A teraz jakich kosmetyków na codzień używasz?
Ja sobie ciągle obiecuję roz rare ten w płynie ale wiem że on wystarcza… na zawsze więc nie umiem podjąć decyzji jaki kolorZbyt wieluAlbo jakby powiedział mój mąż - PRZERÓŻNISTYCH.
Oczywiścię najbardziej też jeśli chodzi o marki to lubię - akurat nie Charlotte - ale Fenty, Hudę i Rare. No generalnie wszystko, co jest zawsze wykluczone z promocji.
Ale drogeryjne perełki też lubię, w końcu od przybytku głowa nie boli.
![]()
No u mnie problem polega na tym, że ja potrzebuję… WSZYSTKIEGO.Ja sobie ciągle obiecuję roz rare ten w płynie ale wiem że on wystarcza… na zawsze więc nie umiem podjąć decyzji jaki kolorale fenty uwielbiam, zła jestem na siebie że skwasiłam i kupiłam fenty matowy podkład bo nie dla mnie ale pudru sypkiego używam na okrągło bo on się nigdy nie kończy
Róż w płynie najbardziej uniwersalny jest na pewno Hope, aczkolwiek mój faworyt to Virtue.Ja sobie ciągle obiecuję roz rare ten w płynie ale wiem że on wystarcza… na zawsze więc nie umiem podjąć decyzji jaki kolorale fenty uwielbiam, zła jestem na siebie że skwasiłam i kupiłam fenty matowy podkład bo nie dla mnie ale pudru sypkiego używam na okrągło bo on się nigdy nie kończy
A powiedz mi wolisz konturowanie na mokro czy na sucho? Ja jestem taka uparta na konkurowanie na sucho ale na tiktoku widzę że już chyba mało kto to robi i większość używa na mokro jakichś stickow i kremów itpNo u mnie problem polega na tym, że ja potrzebuję… WSZYSTKIEGO.Więc z rare rozświetlacze i płynne i pudrowe mam we wszystkich kolorach, róże i sticki w prawie wszystkich.
Dlatego nie mam top polecajek, bo w sumie sięgam zależnie od humoru i tego w co się ubiorę.
Niestety to jest mój duży minus, że lubię ładne rzeczy, nawet jeśli ich nie potrzebuję, to chcę je mieć.
A im trudniej jest coś dostępne tym potrzebuję tego bardziej.
![]()
Ja teraz bo poszłam na zalando szukać pidżamy ale zalando uraczyło mnie pokazem pidżam dla ciężarnych:
![]()
Oba kochana, obaA powiedz mi wolisz konturowanie na mokro czy na sucho? Ja jestem taka uparta na konkurowanie na sucho ale na tiktoku widzę że już chyba mało kto to robi i większość używa na mokro jakichś stickow i kremów itp![]()
A to zależy jak siądzie - i tak i tak.A powiedz mi wolisz konturowanie na mokro czy na sucho? Ja jestem taka uparta na konkurowanie na sucho ale na tiktoku widzę że już chyba mało kto to robi i większość używa na mokro jakichś stickow i kremów itp![]()