reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza

reklama

Czerwcowe mamy 2026

reklama
te wieczorne wizyty to powinny być zakazane 😁 ciężarne się stresują, koleżanki z forum czekają cały dzień. ale spoko, kciuki silne, nie przestają się zaciskać!
jak byłam w pierwszej ciąży to moja lekarka zapisywała ciężarne tylko do 16 😅 twierdziła, że później są senne, rozdrażnione i zmęczone 😃 ale faktycznie, ja czekam na wasze wizyty, ale chodzę spać chwilę po 21 😝
Sama chyba jutro wybiorę się do lekarza bo mam wrażenie że znowu jakaś infekcje mnie łapie :/

jak byłam w pierwszej ciąży to moja lekarka zapisywała ciężarne tylko do 16 😅 twierdziła, że później są senne, rozdrażnione i zmęczone 😃 ale faktycznie, ja czekam na wasze wizyty, ale chodzę spać chwilę po 21 😝
Sama chyba jutro wybiorę się do lekarza bo mam wrażenie że znowu jakaś infekcje mnie łapie :/
hahahahah, opis jakby dotyczył niemowlaków, ale bez kitu - do ciężarnych też pasuje 😂 moja lekarka teraz przyjmuje tylko w pierwszej połowie dnia więc tak będziemy jeździć.

infekcja intymna? czy wirus jakiś?:(

reklama
Intymna :/ wolę iść póki wcześnie i może jakiś lekki lek załatwi sprawę
no jasne 😘 na pewno lekarz szybko zaradzi
Rozumiem Twoje emocje teraz. Ja byłam 23 października i był wtedy tylko malutki pęcherzyk 2,3mm...teraz wizyta 10.11 i też czekam jak na szpilkach😬 im bliżej tym ciężej się czeka😬
teraz takie życie od wizyty do wizyty, rozumiem totalnie

Do góry