Hermeneg
Fanka BB :)
Ojoj a czemu zły humor? Myślisz, że złe wieści będą?![]()
Kolejne odwlekanie transferu to dla mnie zawsze złe wieści
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza
Ojoj a czemu zły humor? Myślisz, że złe wieści będą?![]()
Ale czadAleż miałam sen, połowa nielogiczna ale ciul opowiem Wam bo płakałam rano jak dziecko ale to były dobre lzy. Szłam do pracy, tak szybko bo byłam spóźniona i prawie biegłam, i zaczęłam biec przez lake, była taka szarówka jak ok. 5rano w lato, i nagle nade mną pojawiło się mnóstwo gwiazd opadających na łąkę jak mgła wyciągnęłam ręce do góry i zaczęłam dotykać tych małych gwiazd (coś jakby drogi mlecznej) i z tego powstał mały kokon, taki ok. 20-30cm, wzięłam go w ręce a on stał się małym chłopcem. Moim synem. Sen się niestety tutaj skończył ale i tak był ładny. Życzę każdej z nas takich snówdzień dobry !
ooo uwielbiam zdalne dni właśnie za toNa szczęście pracuję zdalnie, więc wystarczyło wstać i odpalić kompa, bez zbędnego wstawania wcześniej i szykowania się![]()
no cień widać, jak powtórzysz to się wyjaśni, ale oby szło w dobrą stronęAż się cofnęłam do twoich wiadomościu Ciebie 65 u mnie 56, oby te dwie cyfry przyciągnęły do nas szczęście. Ja też nakręcona wynikiem zrobiłam test i teraz jestem wściekła na siebie bo mam największą zagwozdkę życia. Minęło 10 dni od wzięcia zastrzyku ovitrelle. 8 dni od zastrzyku, w niedzielę, zrobiłam test ciążowy o standardowej czułości 25, oczywiście biały. Dzisiaj, 10 dni po zastrzyku, zrobiłam test ciążowy o czułości 10 i wyszedł jakiś cień - pierwszy raz w życiu widzę chujocień. Ale jak dyskutuję z chatem gpt to 50:50 - mogą być pozostałości ovitrelle może być ciąża. Więc nie wiem czemu to sobie zrobiłam.
Kolejne odwlekanie transferu to dla mnie zawsze złe wieści![]()
Kurcze no tak, znam doskonale ten bólMyślisz, że na jak długo się może odwlec? Jeden cykl czy więcej?
Denerwujące, ale jednak lepiej zrobić bardziej pewny transfer i trochę poczekać niż na szybko takie z których nic nie wyjdzie.Nie mam pojęciaod sierpnia mam nadzieję, że to już na pewno będzie w tym miesiącu więc teraz już się nie nastawiam na nic i poza smutkiem i żalem zaczynam już mieć naprawdę wywalone
![]()
Mnie powinni zbanować w tej aplikacji, na serio.Dzisiaj będzie Pan Kurier z moim zamówieniem z Sinsaya
Idealnie żeby mi poprawić humor przed jutrzejszą wizytą w klinice![]()
A ja jestem dobrej myśli.Kolejne odwlekanie transferu to dla mnie zawsze złe wieści![]()
Mój największy bol ze Sinsay nie wysyła za granicę. Reserved wysyła i mam w planach kupić pidżamy sobie bo są piękne na wyprzedaży, ale sinsayowe ozdoby kocham…Mnie powinni zbanować w tej aplikacji, na serio.
Mają za dużo rzeczy z Grinchem, Stichem i Kubusiem Puchatkiem, a ja do normalnych nie należę.![]()
Trzymam kciuki mimo wszystko, żeby było dobrzeKolejne odwlekanie transferu to dla mnie zawsze złe wieści![]()