reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza

reklama

🌬️💫💙W listopadzie chłodem wieje, lecz w nas na dwie kreski nadzieja szaleje!💙💫🌬️

Pik na teście był 25.10 czyli owulacja jakoś 26.10 co wychodzi na 10 dpo dziś... W poprzednim cyklu 10 dpo już pokazała się pierwsza kreska na teście 🤷‍♀️ Ehh niby czlowiek czuł że w tym miesiącu szanse marne a i tak jest zły na świat po negatywnym teście 🤐😡
No to podobno jak u mnie czasowo u mnie 9-10 dpo, też jestem niezadowolona ale no jeszcze sobie mówmy że jest szansa ✨

reklama
🤯🫣 grubo omg, wszystko z nim w porządku?

Mój mąż też ma koszmary dwa dni z rzędu, wczoraj mu się śniło że mia pod skórą robaki a ja się bała je wyjąć i nie przyniosłam mu ani pesety ani noża i machał rękoma się rzucał po łóżku. Może go jakaś faza księżyca
Pelnia dzisiaj… czulam ja cala soba!

Pelnia dzisiaj… czulam ja cala soba!
Ja nie mogłam spać od 4 w nocy bo pierwszy raz w życiu się cokolwiek na testach pokazywało haha, na 6 miałam budzik żeby zrobić test i jechać na progesteron. Ale 6 sobie policzyłam że przespałam tylko 4 godziny a dzisiaj mam długi dzień to lepiej jednak się przespać do tej 8:50 i iść do pracy jak człowiek a progesteron no cóż… 7-8 dpo wyszedł ok i może lekarzowi to wystarczy… on nawet nie zalecał badać to była moja inwencja

Kurczę ja jestem nieogarnięta nie umiem tutaj odpowiedzieć wielu osobom w jednym poście z telefonu… ajajaj… muszę się doszkolić trochę haha bo potem odpowiadam na posty pojedynczo #boomer

@Zestresowana13 tule cię :( który dzisiaj u Ciebie dzień po owulacji?
@ka.an92 ciebie też tule 😢
@Lady Strejser dziekije za dobre słowo 🌷
@Cerva dziekuje za kciuki
@Hermeneg ty koniecznie dawaj znać będę myśleć o tobie o 14. Mój lekarz ma gabinet na 1 piętrze więc jakbym miała wychodzić oknem to w sumie nie tak źle 🤣 ale jestem pozytywnej mysli ✨
Nie wiem jak na telefonie, ale w przeglądarce jest taki przycisk cytuj i dodajesz posty, które chcesz cytować i później jak odpisujesz klikasz wstaw cytat i wybierasz co chcesz cytować

Ja nie mogłam spać od 4 w nocy bo pierwszy raz w życiu się cokolwiek na testach pokazywało haha, na 6 miałam budzik żeby zrobić test i jechać na progesteron. Ale 6 sobie policzyłam że przespałam tylko 4 godziny a dzisiaj mam długi dzień to lepiej jednak się przespać do tej 8:50 i iść do pracy jak człowiek a progesteron no cóż… 7-8 dpo wyszedł ok i może lekarzowi to wystarczy… on nawet nie zalecał badać to była moja inwencja
Dobra decyzja :D teraz i tak nic sie nie zmieni, lepiej byc wyspanym i czekac na rozwoj :D

🌿Hermeneg kciuki za dobre wieści na wizycie. Niech grudzień będzie dla Was piękny ☺️

🌿Cukierkowa czasem te „niewykorzystane” cykle potrafią najbardziej zaskoczyć 😊

@Cerva u mnie to taki 11, a właściwie 10 dc (bo okres dostałam o 21 to nie liczę jako 1 dc). Na razie nie dam rady działać, zbyt źle się czuję. Nawet owulaków nie robię. Liczę, że może trochę ozdrowieję do jutra, ale raczej nie pokładam wielkich nadziei w ten cykl.

Ech, jak się nie uda to kolejny jest nasz! 😉
Jak mi się nie przesunie okres to kolejne płodne wypadną mi akurat na wyjazd😁 może wrócimy z citybreaka +1 🤪

Laski, a co mi się w nocy odwaliło. Miałam jakiś koszmar, że prowadziłam jakieś śledztwo i trafiłam do domu gdzie przetrzymywali 10 letnią dziewczynkę i chciałam ją uratować. I stała tam taka stara kanapa na której ona siedziała i jak chciałam do niej podejść to mnie jakiś typ zaatakował i pchnął na to łóżko i chciał dusić. No i on tak się nade mną nachyla, a ja chciałam go nogą odepchnąć tak wiecie podciągnęłam kolano do klatki piersiowej i wyprostowałam i... z całej siły kopnęłam mojego chłopa w te połamane żebra 🙊🥺
Mam nadzieję, że bardziej mu nie doprawiłam 😓
Mi się kiedyś śniło,że remontowaliśmy mieszkanie w starej kamienicy (wiecie wszystko przykryte prześcieradłami, mało światła, kurz itd. ) i byłam tam z córką i miałyśmy się na miejscu spotkać ze Strejserem. Znalazłam z młodą tam dziewczynkę - wyglądała jak z horroru - blada,sina, brudna, zagłodzona, słaba. Podleciałam do niej, Basia przykryła ją kurtką i dzwoniłam do Starego,że tutaj jest dziecko,że chyba skądś uciekła bo jest w strasznym stanie. Powiedział ,że za chwilę będzie na miejscu. Dziewczynka powiedziała tylko,że tata kazał jej tu poczekać. Okazało się ,że mój ją porwał i przetrzymywał kilka lat i go policjanci postrzelili bo Basia wezwała pogotowie i policję,gdy się na mnie rzucił,jak się dowiedziałam ,że ta dziewczynka miała jego na myśli 😂🫣 gdy to mężowi opowiadałam to się śmiał,że za dużo CSI oglądam i mi siada na głowę 😂😂

reklama
Mi się kiedyś śniło,że remontowaliśmy mieszkanie w starej kamienicy (wiecie wszystko przykryte prześcieradłami, mało światła, kurz itd. ) i byłam tam z córką i miałyśmy się na miejscu spotkać ze Strejserem. Znalazłam z młodą tam dziewczynkę - wyglądała jak z horroru - blada,sina, brudna, zagłodzona, słaba. Podleciałam do niej, Basia przykryła ją kurtką i dzwoniłam do Starego,że tutaj jest dziecko,że chyba skądś uciekła bo jest w strasznym stanie. Powiedział ,że za chwilę będzie na miejscu. Dziewczynka powiedziała tylko,że tata kazał jej tu poczekać. Okazało się ,że mój ją porwał i przetrzymywał kilka lat i go policjanci postrzelili bo Basia wezwała pogotowie i policję,gdy się na mnie rzucił,jak się dowiedziałam ,że ta dziewczynka miała jego na myśli 😂🫣 gdy to mężowi opowiadałam to się śmiał,że za dużo CSI oglądam i mi siada na głowę 😂😂
Dobry material na ksiazke 😂

Do góry