karolinaaax
Zaciekawiona BB
Też do do mnie jakoś nie dociera, u nas ponad 2 lata starań i ciąża z IVFNa kreskach właśnie się zastanawiałyśmy jak można wpaść![]()
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza
Też do do mnie jakoś nie dociera, u nas ponad 2 lata starań i ciąża z IVFNa kreskach właśnie się zastanawiałyśmy jak można wpaść![]()
Czekamy na infoJa mam to samo, 31.10. mialam ponad 31, a wczoraj niecałe 24... biorę duphaston 2x1.. I tez sie zastanawiam. Wlasnie czekam na wizytę, wiec mam nadzieje, ze sie czegoś dowiem.
wiadomo już coś?Ja mam to samo, 31.10. mialam ponad 31, a wczoraj niecałe 24... biorę duphaston 2x1.. I tez sie zastanawiam. Wlasnie czekam na wizytę, wiec mam nadzieje, ze sie czegoś dowiem.
Ohh to jest chyba najgorszeWitam się z wami, podczytuję od wczoraj ten wątek. Jestem też na grupie czerwcowych, termin porodu z daty ostatniej miesiączki wychodzi mi na 30 czerwca ale wczoraj byłam na usg i wg logiki ciąża musi być ciut młodsza i termin na początku lipca. Powinnam być wczoraj 6+2 ale na usg pusty pęcherzykNa tej podstawie lekarz wpisał 5+5, przepisał mi duphaston, skierował na betę i kazał poczekać ze 2 tygodnie do następnego usg. Bardzo się martwię ale też staram myśleć pozytywnie. W poprzedniej ciąży też na pierwszym usg miałam pusty pęcherzyk mimo 6 tygodnia i dwa tygodnie później córcia już była widoczna
Także teraz przede mną katorga czekania.
Ja zamierzałam dopracować ile się da, ale czas pokaże, tyle rzeczy muszę sobie pozamykać...Dziewczyny, a jak u Was z L4? Planujecie? Juz przeszłyście?
I jak ?Ja mam to samo, 31.10. mialam ponad 31, a wczoraj niecałe 24... biorę duphaston 2x1.. I tez sie zastanawiam. Wlasnie czekam na wizytę, wiec mam nadzieje, ze sie czegoś dowiem.
Czekanie niestety najgorsze. Mam wrażenie, że odkąd się dowiedziałam to nie jestem w stanie normalnie pracować i funkcjonować bo ciągle myślę o tym czy wszystko ok.Witam się z wami, podczytuję od wczoraj ten wątek. Jestem też na grupie czerwcowych, termin porodu z daty ostatniej miesiączki wychodzi mi na 30 czerwca ale wczoraj byłam na usg i wg logiki ciąża musi być ciut młodsza i termin na początku lipca. Powinnam być wczoraj 6+2 ale na usg pusty pęcherzykNa tej podstawie lekarz wpisał 5+5, przepisał mi duphaston, skierował na betę i kazał poczekać ze 2 tygodnie do następnego usg. Bardzo się martwię ale też staram myśleć pozytywnie. W poprzedniej ciąży też na pierwszym usg miałam pusty pęcherzyk mimo 6 tygodnia i dwa tygodnie później córcia już była widoczna
Także teraz przede mną katorga czekania.