Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza
Oby jak najwięcej! Daj znaćU mnie za 30 min pierwsza wizyta❣ ciekawe co tam będzie widać. Już mnie z nerwów brzuch boli
![]()
Czekamy na wieściU mnie za 30 min pierwsza wizyta❣ ciekawe co tam będzie widać. Już mnie z nerwów brzuch boli
![]()
Pamiętaj, że ciagle jesteś w widełkach. Jeśli nie będziesz mogła wytrzymać to pomyśl o przyśpieszeniu wizyty najwyżej.U mnie beta 2959 (przyrost 110% od 31.10), prog 13,4Trochę się martwię tym drugim, ale przyjaciółka kazała mi przestac cokolwiek w necie czytać i wytrzymać do czwartkowej wizyty
![]()
dawaj znaać! Jeny, ale super, juz sie powoli pierwsze wizyty zaczynajaU mnie za 30 min pierwsza wizyta❣ ciekawe co tam będzie widać. Już mnie z nerwów brzuch boli
![]()
haha, ja mysle, ze wszystkie dookola wiedzialy, ze nastanie, czekaly tylko kiedyCześć Wam. No nie sądziłam, że taka chwila w moim życiu nastaniemam termin na 13.07.
Nie wiem czy odnajdę się, bo mam za sobą bardzo trudne i długie starania, już teraz jak czytałam wyniki Waszych bet to się stresuję, że może u mnie jest za mało/za wolno/ cokolwiek. Ale mam nadzieję, że mi się uda.
Trzymam kciuki za wszystkie![]()
Nie, póki co nie mam żadnych objawów.haha, ja mysle, ze wszystkie dookola wiedzialy, ze nastanie, czekaly tylko kiedy
Tez mam termin na 13!
Jak sie czujesz? Masz juz jakies objawy?