reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza

reklama

Lipcowe mamy 2026

Cześć Wam. No nie sądziłam, że taka chwila w moim życiu nastanie 😅 mam termin na 13.07.
Nie wiem czy odnajdę się, bo mam za sobą bardzo trudne i długie starania, już teraz jak czytałam wyniki Waszych bet to się stresuję, że może u mnie jest za mało/za wolno/ cokolwiek. Ale mam nadzieję, że mi się uda.
Trzymam kciuki za wszystkie :)
Podczytywałam wątki staraczkowe przed dłuższy czas kiedyś i pamiętam Twoje wiadomości, i chciałam Ci tylko powiedzieć że dawno nic mnie tak nie ucieszyło jak ta wiadomość 🥹🥹
Gratulacje i witamy w naszym gronie 🤩

reklama
Dziewczyny, a pijecie kawe? Już się na oglądałam rolek na insta, że w ciąży się nie powinno pić w ogóle kawy. Ja póki co pije 1-2 małe kawy dziennie. A jak Wy? Zrezygnowałyście?

Tez nad tym wlasnie myslalam od jakiegoś czasu, ze założycielka wątku jest nieaktywna.. mysle, ze najrozsądniejszym bedzie założenie nowego wątku i tez jak kolezanka niżej napisala, jestem za tym żebyś poprowadziła ten wątek jeśli masz ochotę😊
W każdym razie witamy cieplutko, rozgość się 🤗🥰🥰
Też tak myślę, fajnie by było mieć na pierwszej stronie wszytko uporządkowane, zapisane wizyty itp 🤗

Powiem Wam że ciążowe zmęczenie to dla mnie jakiś nowy poziom… położyłam się na kanapie o 11 „na kilka minut”, a obudziłam się teraz, i to chyba tylko przez głód 😂
Ja takie zmęczenie mam też, ale zaczęło się już przed transferem, więc to na pewno wina progesteronu u mnie :)

Dziewczyny, a pijecie kawe? Już się na oglądałam rolek na insta, że w ciąży się nie powinno pić w ogóle kawy. Ja póki co pije 1-2 małe kawy dziennie. A jak Wy? Zrezygnowałyście?
Ja jako naczelna miłośniczka kawy nie wyobrażałam sobie na początku żeby z niej zrezygnować, ale totalnie mnie od kawy odrzuciło, zwłaszcza rano. Ale lekarz powiedział mi że jedna max dwie kawy dziennie to spoko

Ja jako naczelna miłośniczka kawy nie wyobrażałam sobie na początku żeby z niej zrezygnować, ale totalnie mnie od kawy odrzuciło, zwłaszcza rano. Ale lekarz powiedział mi że jedna max dwie kawy dziennie to spoko
Moja mama zawsze mówiła, że ja na poczatku ciąży od kawy odrzucało i nawet testu nie musiała robić, a ja bym pila bardzo chętnie 🤣

reklama
ja pije 1-2 kawy dziennie, nie widzialam w sumie zadnych informacji, ze nie powinno sie w ogole pic, tylko ze lepiej ograniczyc do tych 200mg kofeiny dziennie

Do góry