reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza

reklama

Lipcowe mamy 2026

Ja żeby "ograniczyć" ochoczo kupiłam sobie Inke żeby co któryś raz sobie podmienić 🤣 w tym tygodniu nie piłam ani razu żadnej i aż mnie skręca jak ktoś obok pije 😆
Ja piję teraz bezkofeinowe z kapsułek i jest spoko ☺️ ale mnie nie odrzuca, wręcz przeciwnie

reklama
Ja piję 2 rozpuszczalne z odrobiną mleka. Ale kupiłam sobie niedawno taką butle na wodę bo bardzo słabo piłam i dzięki niej wypije min. 1,5l w ciągu dnia gdzie jeszcze niedawno ograniczało się to do 0,5l 🙈

Ja piję 2 rozpuszczalne z odrobiną mleka. Ale kupiłam sobie niedawno taką butle na wodę bo bardzo słabo piłam i dzięki niej wypije min. 1,5l w ciągu dnia gdzie jeszcze niedawno ograniczało się to do 0,5l 🙈
To ja pije takie ilości wody, że to chyba nie jest normalne 🤣 i ciągle sikam.
Przez snem mi się najbardziej chce pić i uwierzcie, że w godzinach 19-22 wchodzi 2litry. A potem kilka wycieczek do łazienki w nocy

To ja pije takie ilości wody, że to chyba nie jest normalne 🤣 i ciągle sikam.
Przez snem mi się najbardziej chce pić i uwierzcie, że w godzinach 19-22 wchodzi 2litry. A potem kilka wycieczek do łazienki w nocy
Iiiiiile?! Matko Bosko, no nie zazdroszczę Twoim nerkom 😂

Piję, chyba nawet chętniej niż przed, może to przez zmęczenie - ostatnio dużo się u mnie dzieje + jestem przeziębiona i już sama nie wiem, czy to przez ciążę, jesień, choróbsko czy tak po prostu 😂

Bardzo mi przykro Bibi, mam nadzieję, że niedługo rozgoscisz się na którymś wątku już na dobre ❤️

Dziewczyny, zakładamy nowy wątek? :)
ja jestem za, mozesz zakladac! 😀

No mi się strasznie wieczorem pić chce 🤣 z moimi nerkami chyba wszystko okej, po prostu bardzo dużo chodzę siku
Ale mi też ostatnio wieczorem bardzo się chce pić tylko właśnie ograniczam się bo trzeba wstawać do łazienki, a już mam dość pobudek przez syna i chrapiącego jak stare drzwi męża 😂 także nawet jak obudzi mnie siku to próbuje zasnąć znów bo nie chce mi się wstać i w ostateczności wstaje jak już nie mogę zasnąć

reklama
Ale mi też ostatnio wieczorem bardzo się chce pić tylko właśnie ograniczam się bo trzeba wstawać do łazienki, a już mam dość pobudek przez syna i chrapiącego jak stare drzwi męża 😂 także nawet jak obudzi mnie siku to próbuje zasnąć znów bo nie chce mi się wstać i w ostateczności wstaje jak już nie mogę zasnąć
No z powodu chrapania i moich problemów ze snem ja z mężem już śpię oddzielenie 😅 ale ma na dniach iść do laryngologa, więc mam nadzieje, ze to pomoże.
Teraz na tym progesteronie i z wlączanym dźwiękiem klimatyzacji śpię dobrze, ale no i mnie spanie to bardzo ciężki temat.

Do góry