reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza

reklama

Lipcowe mamy 2026

reklama
Dziewczyny, a pijecie kawe? Już się na oglądałam rolek na insta, że w ciąży się nie powinno pić w ogóle kawy. Ja póki co pije 1-2 małe kawy dziennie. A jak Wy? Zrezygnowałyście?
Ja kawy w ogólę nie piję, ale mam wrażenie, że odrzuca mnie od wszystkiego co lubię. Jedzenie rośnie w ustach. Dobrze mi wchodzą jedynie jogurty pitne, ktorych nigdy nie kupowałam.

Jestem właśnie w drodze na długi weekend. Jechałam z torbą plastikową w ręce przez jakiś czas 😅 wszystkie zapachy musiały zniknąć z auta, a facet dostał zakaz używania perfum. Kurczaki z maka się przed chwilą dobrze przyjęły 😜

to prawda! Ja tez mam takie zjazdy popoludniami, ze szok 😂 no i czuje, ze wolniej sie regeneruje po treningach, dzisiaj po bieganiu ledwo chodze 😂
Oooo witam biegaczkę !
Ja też biegam od wielu wielu lat ! (Sorry, ale z bieganiem jak ze studentami prawa albo z weganami - zawsze muszę o tym każdego poinformować 😅)

Ja kawy w ogólę nie piję, ale mam wrażenie, że odrzuca mnie od wszystkiego co lubię. Jedzenie rośnie w ustach. Dobrze mi wchodzą jedynie jogurty pitne, ktorych nigdy nie kupowałam.

Jestem właśnie w drodze na długi weekend. Jechałam z torbą plastikową w ręce przez jakiś czas 😅 wszystkie zapachy musiały zniknąć z auta, a facet dostał zakaz używania perfum. Kurczaki z maka się przed chwilą dobrze przyjęły 😜
Mój też ma zakaz używania perfum! 😂 dobrze wiedzieć że to nie tylko ja 😂😂

Oooo witam biegaczkę !
Ja też biegam od wielu wielu lat ! (Sorry, ale z bieganiem jak ze studentami prawa albo z weganami - zawsze muszę o tym każdego poinformować 😅)
tez biegam od kilku lat, ale forma jest baaaardzo amatorska 😂 ale w tym roku w koncu udalo mi sie przebiec polmaraton, takze to juz mam odhaczone z listy 😂

Dziewczyny, a pijecie kawe? Już się na oglądałam rolek na insta, że w ciąży się nie powinno pić w ogóle kawy. Ja póki co pije 1-2 małe kawy dziennie. A jak Wy? Zrezygnowałyście?
Piję, chyba nawet chętniej niż przed, może to przez zmęczenie - ostatnio dużo się u mnie dzieje + jestem przeziębiona i już sama nie wiem, czy to przez ciążę, jesień, choróbsko czy tak po prostu 😂

Bardzo mi przykro Bibi, mam nadzieję, że niedługo rozgoscisz się na którymś wątku już na dobre ❤️

Dziewczyny, zakładamy nowy wątek? :)

Ja żeby "ograniczyć" ochoczo kupiłam sobie Inke żeby co któryś raz sobie podmienić 🤣 w tym tygodniu nie piłam ani razu żadnej i aż mnie skręca jak ktoś obok pije 😆

reklama
Jak byłam teraz na wizycie w czwartek, to moja ginekolog powiedziała, ze jedna kawę dziennie mogę wypic, zeby jakos funkcjonowac 😅

Do góry