reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza

reklama

🌬️💫💙W listopadzie chłodem wieje, lecz w nas na dwie kreski nadzieja szaleje!💙💫🌬️

Jutro jade tam stacjionarnie, jesli myslisz, ze nie bede lepsza… to bardzo sie mylisz 😂 maz jeszcze nie wie, ze jutro ma przesrane, ale zgodzil sie, wiec za pozno :D mam pododawane rzeczy do ulubionych w aplikacji, ale z czegos porezygnuje, bo na 800 zl mi wybilo 😂 rozumiem, ze jutro 10-ty ale nie przegne az tak 😂

Czekam na zdjecia jutrzejszych łupów 🥹❤️

reklama
Dzień dobry, dziś jedziemy do tesciow. Mam nadzieję, że będzie miło i nikt nie zacznie ,,przypadkiem" tematu potomstwa. Bo k. Wybuchnę! Dla męża to bardzo krępująca sytuacja więc za każdym razem jak ktoś jest w CH. Dociekliwy mówię, że problem jest we mnie żeby zeszli mi z męża. To kawał chłopa, jest silny i bardzo męski więc nikomu nie przychodzi do głowy, że on ma jakieś problemy, a ja nie chcę żeby było mi przykro.

Dzień dobry, dziś jedziemy do tesciow. Mam nadzieję, że będzie miło i nikt nie zacznie ,,przypadkiem" tematu potomstwa. Bo k. Wybuchnę! Dla męża to bardzo krępująca sytuacja więc za każdym razem jak ktoś jest w CH. Dociekliwy mówię, że problem jest we mnie żeby zeszli mi z męża. To kawał chłopa, jest silny i bardzo męski więc nikomu nie przychodzi do głowy, że on ma jakieś problemy, a ja nie chcę żeby było mi przykro.
Eh… mam wrażenie, że ludzie na prawdę czasem mówią wszystko co im ślina na język przyniesie, albo na prawdę nie chcą sobie zdawać sprawy z dzisiejszego świata. Mocno cię przytulam ❤️🥺

Oczywiście zrobiłam rano test , ale ten cień „ pojawia się i znika …i znika …i znika „ 😂 nie robię sobie nadziei , bo brzuch mnie mega okresowo boli , kupię 2 pinki i zatestuje jutro - powinien być już 10dpo więc powinno być coś widać . Załączam fotkę w dwóch światłach :

IMG_3244.jpeg
IMG_3245.jpeg

@marietta2112 jak u Ciebie sytuacja ? Testowałaś i dziś ?

Eh… mam wrażenie, że ludzie na prawdę czasem mówią wszystko co im ślina na język przyniesie, albo na prawdę nie chcą sobie zdawać sprawy z dzisiejszego świata. Mocno cię przytulam ❤️🥺

Oczywiście zrobiłam rano test , ale ten cień „ pojawia się i znika …i znika …i znika „ 😂 nie robię sobie nadziei , bo brzuch mnie mega okresowo boli , kupię 2 pinki i zatestuje jutro - powinien być już 10dpo więc powinno być coś widać . Załączam fotkę w dwóch światłach :

Zobacz załącznik 1727231Zobacz załącznik 1727232

Koniecznie powtorz jutro na innym teście. Ja miałam kiedyś na fastep pół różowego paska, ale beta rozwiała wszytskie wątpliwości, wadliwy test.

@Pchelka25 wydaje mi sie, ze to szara kreska, czyli przeswituje z paska, ale nadal… 9dpo ma jeszcze prawo nic nie byc, co nie wyklucza ciazy! Nie mniej widac, ze eady home sa do dupy :D

Zobacz załącznik 1727231Zobacz załącznik 1727232

Ja widzę tam jakiś delikatny cień . Ja testowałam 11DPO i nawet cienia nie miałam 😁

Super! W jakim wieku masz dzieci? I czy zawsze chcieliście trójkę?
Nam zawsze marzyła się 3 dzieci ale jak przyszło co do czego to trochę mieliśmy wątpliwości (w dużym skrócie sprawy ekonomiczne, organizacyjne) zanim ostatecznie zdecydowaliśmy się, że zaczynamy starania.❤️ Swierdzilismy, że teraz dla nas jest tak ostatni czas na takie decyzję...
Mam dwóch chłopców - 6 lat i niecałe 2 lata. Ja zawsze chciałam trójkę, mąż dwójkę, ale jak byłam w ciąży z młodszym to sam mówił, że może by tak trzecie tym razem z małą różnicą wieku 😅 Młodszy miał po urodzeniu problemy ze zdrowiem, także nie decydowaliśmy się tak szybko jak planowaliśmy, ale jak już wszystko się unormowało po operacji to stwierdziliśmy, że działamy 😉 I też jest taki ostatni czas, bo chcielibyśmy się wyrobić przed 40-tką męża (ma 37, więc jeszcze trochę) 😅

reklama
Jejku, aż mi się przypomniała sytuacja ze świąt jak staraliśmy się o pierwsze dziecko. Czułam się ciążowo i chciałam mieć super niespodziankę na święta, zrobiłam test, a tu negatywny. Byliśmy u teściów na obiedzie, był też męża brat z rodziną, a mój "błyskotliwy" teść patrząc jak męża brat bawi się z synem wypalił do mojego męża "A kiedy Ty będziesz tak za swoim biegał?!". Z trudem udało mi się nie rozpłakać... 🙁

Do góry