Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza
Jak nie trzeba bedzie podczas badania, to czuje, ze czeka was dluuuga nocWróciłam, jestem wykończona. Płodne mi się zaczynają bo jestem chętna i niecierpliwa ale z sexu nici, bo w czwartek mamy androloga, więc trzeba mieć w razie ,,w" plemniki gotowe do badań. Eh, a w czwartek owulacja, więc już mnie nosi jak diabli, no cóż .. ciężki cykl, nie dość że niezaspokojona to jeszcze niezapłodniona....
Nie pominęłam, falszywy alarm niestety. Kolejny test z linia fabryczną...
To jeszcze nic straconego, zawsze jest nadzieja puki nie ma @. Bardzo proszę się skupić i jednak być w ciąży bo nam statystyki lecą... A tak serio, to przykro mi, ale nie poddawaj się!Nie pominęłam, falszywy alarm niestety. Kolejny test z linia fabryczną...
Zobacz załącznik 1727427
Czemu te linie są takie białe? O co chodziNie pominęłam, falszywy alarm niestety. Kolejny test z linia fabryczną...
Zobacz załącznik 1727427