Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza
GratulujęDzień dobry
No dziś widoczna!
10dpo, wczoraj cień cienia a dziś już widoczna bardziej![]()
Ewidentnie jest !Dzień dobry
No dziś widoczna!
DziękujęEwidentnie jest !gratulacje , lecisz na betę ?
Ja jestem w drodze , ale ja nadziei dużych nie mam. Kreska na easy home jest niby mocniejsza ale pink i facelle ledwo ją pokazują ( nawet nie mogę ich uchwycić telefonem ), a pink płytkowy (o czułości 20 jej w ogóle nie wyłapuje ).
Ni piekna kreskaDzień dobry
No dziś widoczna!
Dawaj zdjecie tam!Ewidentnie jest !gratulacje , lecisz na betę ?
Ja jestem w drodze , ale ja nadziei dużych nie mam. Kreska na easy home jest niby mocniejsza ale pink i facelle ledwo ją pokazują ( nawet nie mogę ich uchwycić telefonem ), a pink płytkowy (o czułości 20 jej w ogóle nie wyłapuje ).
Gratulacje!!! Piękna kreskaDzień dobry
No dziś widoczna!
Jest ciąża!Dzień dobry
No dziś widoczna!