reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza

reklama

🌬️💫💙W listopadzie chłodem wieje, lecz w nas na dwie kreski nadzieja szaleje!💙💫🌬️

reklama
Ja jeszcze muszę domówić świecznik na ksztalt domku z piernika 😍❤️
Cudowny widzialam w half price, ale cena rozwalila mnie na lopatki…
Przepraszam dziewczyny, ostatnio duzo mnie to wszystko kosztuje....
Wr9cilam z peacy, hamulce puściły, właśnie siedzę i ryczę i nie mogę przestać... potrzebuję chwili naprawdę... wrócę, obiecuję ...
Przytulam… wyrzuc z siebie te wszystkie emocje, poplacz, zrob sobie potem ciepla herbatke, zaszyj sie pod kocem i przebimbaj ten dzien… pamietaj, ze wszystkie tu jestesmy, gdybys potrzebowala ♥️
Dobra tak mnie brzuch rozbolał az było mi słabo.
Oczywiście biegu... I jest okres odrazu z grubej rury
Mowilam, ze przyjdzie! Ale ma rozmach…

Cudowny widzialam w half price, ale cena rozwalila mnie na lopatki…

Przytulam… wyrzuc z siebie te wszystkie emocje, poplacz, zrob sobie potem ciepla herbatke, zaszyj sie pod kocem i przebimbaj ten dzien… pamietaj, ze wszystkie tu jestesmy, gdybys potrzebowala ♥️

Mowilam, ze przyjdzie! Ale ma rozmach…
U mnie wita mnie morzem odrazu

Tak jak pisałam nie chciałam nikogo urazić ani tym bardziej obrazić. Ale jest tu wiele osób, które nie znają LadyCaro i jej historii i nie rozumieją tego dlaczego ona ma być wyjątkiem podczas gdy inne są krytykowane za łamanie zasad. Czytają pół dnia bicia piany na temat zasad wątku, a potem nagle wyskakują jakieś niezrozumiałe dla nich wyjątki. I wychodzą właśnie takie rzeczy jak @KiedyPytam która nie wiem, ale czy nie zrozumiała sytuacji czy źle ją odebrała, ale czuje się odrzucona i niechciana w grupie...

Ja doskonale zrozumiałam przekaz jak i każda z nas która ma dziecko. Tylko może ja, która o nie walczyła 3 lata a nie od pierdnięcia miesiąc bardziej to odczułam.

A odnośnie @kami1094 to nie było o niej ale skoro tak to dobrze że jasno potwierdziła moje obawy, skoro odebrała to do siebie i przygarnęła 😅 i utwierdziła mnie w przekonaniu że jednak jej najbardziej wadzę 🙈 ehhh

reklama
Ja doskonale zrozumiałam przekaz jak i każda z nas która ma dziecko. Tylko może ja, która o nie walczyła 3 lata a nie od pierdnięcia miesiąc bardziej to odczułam.

A odnośnie @kami1094 to nie było o niej ale skoro tak to dobrze że jasno potwierdziła moje obawy, skoro odebrała to do siebie i przygarnęła 😅 i utwierdziła mnie w przekonaniu że jednak jej najbardziej wadzę 🙈 ehhh
Zaraz strzele z laczka! Nikomu nie wadzisz, juz! Usmiech, cycki do przodu i dawaj cos milego dzisiaj, co tam fajnego bylo?

W ogole wsprowadzam niepisana nowa zasade! Kazda zaczynajac dziej pisze cos milego, milego o sobie! Jak sie ladnie nastroicie od rana to Wam sie te glupoty nie beda glowy trzymac! O!

Do góry