reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza

reklama

🌬️💫💙W listopadzie chłodem wieje, lecz w nas na dwie kreski nadzieja szaleje!💙💫🌬️

Nie wiem czy bardziej zazdroszczę czy jestem pełna podziwu. To taka ciężka praca ale chyba dająca spełnienie. W ogóle brzmi to sielsko bardzo
Teraz nie pracuje to jest git, ale jak pracowałam to rano od 4:30 w stajni, od 8-16 w pracy a jak wróciłam to od 17-19 zaś dojenie krów, szło się wykończyć

reklama
Ej ale ja serio mam Siostrę i to bliźniaczkę 😃 z tym, że ona po 3 ciążach ma figurę modelki a ja sobie kokosanek muszę odmawiać a niewiele mi to pomaga 🤣
Prosze Cie, jak Ty masz zla figure to nie wiem! I tu leci laczek, bo mi cisnienie podnosisz 😂🩴
Tak wyszło 😃🤣

O, fajnie 🥹 @Kaalaa też z bliźniaków ale ma brata jeśli dobrze pamiętam 😃
Si! Ja ta piekniejsza wersja mojego rodzenstwa :D madrzejsza tez oczywiscie, ale chcialam wyjsc na skromna 😂

Ciagle mam w glowie, ze jeszcze jest czas! Poki co testujesz, czy rozwazasz bete tez?

Też tak uważam, że jeszcze jest czas. Ja wiem, że to czekanie jest straszne i pamiętam jak ja po moich transferach miałam ochotę testować już następnego dnia, ale no trzeba się uzbroić w cierpliwość niestety 🥺

Bardzo współczuję, my teraz lecimy w remonty, taki pył wszędzie ze nie wiem co najpierw ogarniać, tel się mi przykrył lekką mgłą pyłową 😅
Nie było wcześniej widać czy to jakaś wada że po jakimś czasie wyszło?
Nie sprawdzałam każdej szyby jak wstawiali, też były brudne, a teraz jak już są wyczyszczone to zaczęły wychodzić takie kwiatki… 😢

Ja dziś jakiś dziwny dzień mam, czuję jakiś taki wewnętrzny niepokój, w gardle gula, ścisk w żołądku, nie mogę sobie miejsca znaleźć... Nie wiem co mi się dzieje 🥺😓

Ja dziś jakiś dziwny dzień mam, czuję jakiś taki wewnętrzny niepokój, w gardle gula, ścisk w żołądku, nie mogę sobie miejsca znaleźć... Nie wiem co mi się dzieje 🥺😓
To ja się przyznam że miałam całą noc koszmary i taki niepokój lęk że spać nie mogłam więc odsypiałam nad ranem co się dało dlatego nic makijażu nie zrobiłam

reklama
Do góry