reklama
KiedyPytam
Fanka BB :)
Dzień dobry.
Wstawiłam zupę.
Mąż chory. Kaszle i umiera. A w weekend mają być staranka
fest.....
Na 14 jadę wyrywać zęba.
O 19:00 mam monitoring.
Wstawiłam zupę.
Mąż chory. Kaszle i umiera. A w weekend mają być staranka
Na 14 jadę wyrywać zęba.
O 19:00 mam monitoring.
Pchelka25
Dziewczyny dziękuję wszystkim za wsparcie 
jesteście niezastąpione . Powiem Wam szczerze , że jasne że mam trochę nadziei ale patrząc tak logicznie - dziwnie jakby cienie wychodziły od soboty a w środę beta to całe 6. Wolę chyba mieć cichą nadzieję ale się nie nastawiać niż potem się bardzo rozczarować . Jutro się wszystko wyjaśni ale mam nadzieję że na betę nie będę musiała czekać tyle czasu co teraz .
Z pozytywnych rzeczy - u mnie dziś piękne słoneczko , zdążyłam już odwieźć rodziców na lotnisko , mąż w delegacji więc wieczorem włączę sobie jakąś świąteczną komedie romantyczną , jak szaleć to szaleć
( nie że nie pozwala mi oglądać ale zwykle jak jesteśmy razem to szukamy czegoś co oboje zainteresuje - ostatnio oglądaliśmy Heweliusza , squid Game wyzwanie albo silni i sprawni Azja
. Może macie jakieś polecajki na wieczor ? Może uda mi się nawet upolować grzańca 0 % . Ja w soboty pracuje więc dla mnie czwartek to mini piątek 
Z pozytywnych rzeczy - u mnie dziś piękne słoneczko , zdążyłam już odwieźć rodziców na lotnisko , mąż w delegacji więc wieczorem włączę sobie jakąś świąteczną komedie romantyczną , jak szaleć to szaleć
dzika_wiśnia1995
Gratuluję -0,5kgDzień dobry
Kawusia i kokosanki na stole!️
@Pchelka25 przyznam szczerze, że na poprzednich testach nie widzialam nic, dzisiaj widzętrzymam kciuki żeby beta okazała się startową i był przyrost pojutrze
@dzika_wiśnia1995 jak uroczo z tym śniadankiem
Smacznego i miłego dnia, dla Twoich towarzyszów również
Z dobrych rzeczy u mnie na wadze od poniedziałku-0.5 kg. Ogarnęłam włosy czyli odhaczyłam wcierkę i olejowanie![]()
Hermeneg
@Pchelka25 jak świąteczna komedia romantyczna to ja bardzo polecam "Spotkajmy się w przyszłe święta" 

Oglądałam w ubiegłym roku i w tym też obejrzę ale czekam na 1 grudnia żeby się wbić w świąteczny sweter

Jak oglądałaś powyższe to daj znać, będę dalej myśleć
Oglądałam w ubiegłym roku i w tym też obejrzę ale czekam na 1 grudnia żeby się wbić w świąteczny sweter
Jak oglądałaś powyższe to daj znać, będę dalej myśleć
dzika_wiśnia1995
Z polecajek to tylko z historią w tle, II wojna światowa na głównym celownikuDziewczyny dziękuję wszystkim za wsparciejesteście niezastąpione . Powiem Wam szczerze , że jasne że mam trochę nadziei ale patrząc tak logicznie - dziwnie jakby cienie wychodziły od soboty a w środę beta to całe 6. Wolę chyba mieć cichą nadzieję ale się nie nastawiać niż potem się bardzo rozczarować . Jutro się wszystko wyjaśni ale mam nadzieję że na betę nie będę musiała czekać tyle czasu co teraz .
Z pozytywnych rzeczy - u mnie dziś piękne słoneczko , zdążyłam już odwieźć rodziców na lotnisko , mąż w delegacji więc wieczorem włączę sobie jakąś świąteczną komedie romantyczną , jak szaleć to szaleć( nie że nie pozwala mi oglądać ale zwykle jak jesteśmy razem to szukamy czegoś co oboje zainteresuje - ostatnio oglądaliśmy Heweliusza , squid Game wyzwanie albo silni i sprawni Azja
. Może macie jakieś polecajki na wieczor ? Może uda mi się nawet upolować grzańca 0 % . Ja w soboty pracuje więc dla mnie czwartek to mini piątek
![]()
Marwis26
Dzień dobry!
Ja już po pobraniu krwi.
Jestem zajebista! To z dobrych rzeczy.
A ze złych to jestem załamana bo byłam właśnie na budowie i po wyczyszczeniu okien będą wymieniać większość szyb… są uszkodzone wewnętrzne miedzy dwiema szybami…
Jakby mi ktoś powiedział, że budowa domu to będzie taki hardcore to chyba bym została w mieszkaniu
Ja już po pobraniu krwi.
Jestem zajebista! To z dobrych rzeczy.
A ze złych to jestem załamana bo byłam właśnie na budowie i po wyczyszczeniu okien będą wymieniać większość szyb… są uszkodzone wewnętrzne miedzy dwiema szybami…
Jakby mi ktoś powiedział, że budowa domu to będzie taki hardcore to chyba bym została w mieszkaniu
Hermeneg
Gratuluję -0,5kgteż bym chciała ale nie umiem w diety
![]()
Ja też nie, co se schudnę to se przytyje ale muszę co nieco zrzucić bo nie wyobrażam sobie, że zachodzę w ciążę już z nadwagą
Marwis26
Polecam Kobieta z kabiny dziesiątej. Ostatnio oglądałam i wciągnęło.Dziewczyny dziękuję wszystkim za wsparciejesteście niezastąpione . Powiem Wam szczerze , że jasne że mam trochę nadziei ale patrząc tak logicznie - dziwnie jakby cienie wychodziły od soboty a w środę beta to całe 6. Wolę chyba mieć cichą nadzieję ale się nie nastawiać niż potem się bardzo rozczarować . Jutro się wszystko wyjaśni ale mam nadzieję że na betę nie będę musiała czekać tyle czasu co teraz .
Z pozytywnych rzeczy - u mnie dziś piękne słoneczko , zdążyłam już odwieźć rodziców na lotnisko , mąż w delegacji więc wieczorem włączę sobie jakąś świąteczną komedie romantyczną , jak szaleć to szaleć( nie że nie pozwala mi oglądać ale zwykle jak jesteśmy razem to szukamy czegoś co oboje zainteresuje - ostatnio oglądaliśmy Heweliusza , squid Game wyzwanie albo silni i sprawni Azja
![]()
A za betę trzymam mocno kciuki
reklama
Hermeneg
Polecam Kobieta z kabiny dziesiątej. Ostatnio oglądałam i wciągnęło.
A za betę trzymam mocno kciuki![]()
Bardzo ciekawa rola Keiry Knightley
Dla niej samej warto obejrzeć