reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza

reklama

🌬️💫💙W listopadzie chłodem wieje, lecz w nas na dwie kreski nadzieja szaleje!💙💫🌬️

reklama
Dzień dobry.
Wstawiłam zupę.
Mąż chory. Kaszle i umiera. A w weekend mają być staranka 🤦 fest.....

Na 14 jadę wyrywać zęba.
O 19:00 mam monitoring.

Dziewczyny dziękuję wszystkim za wsparcie 🥺❤️ jesteście niezastąpione . Powiem Wam szczerze , że jasne że mam trochę nadziei ale patrząc tak logicznie - dziwnie jakby cienie wychodziły od soboty a w środę beta to całe 6. Wolę chyba mieć cichą nadzieję ale się nie nastawiać niż potem się bardzo rozczarować . Jutro się wszystko wyjaśni ale mam nadzieję że na betę nie będę musiała czekać tyle czasu co teraz .
Z pozytywnych rzeczy - u mnie dziś piękne słoneczko , zdążyłam już odwieźć rodziców na lotnisko , mąż w delegacji więc wieczorem włączę sobie jakąś świąteczną komedie romantyczną , jak szaleć to szaleć 😂 ( nie że nie pozwala mi oglądać ale zwykle jak jesteśmy razem to szukamy czegoś co oboje zainteresuje - ostatnio oglądaliśmy Heweliusza , squid Game wyzwanie albo silni i sprawni Azja :D . Może macie jakieś polecajki na wieczor ? Może uda mi się nawet upolować grzańca 0 % . Ja w soboty pracuje więc dla mnie czwartek to mini piątek :D

Dzień dobry ❤️

Kawusia i kokosanki na stole! ☕🥥

@Pchelka25 przyznam szczerze, że na poprzednich testach nie widzialam nic, dzisiaj widzę 🥹 trzymam kciuki żeby beta okazała się startową i był przyrost pojutrze 🍀🤞🏻

@dzika_wiśnia1995 jak uroczo z tym śniadankiem 🥹
Smacznego i miłego dnia, dla Twoich towarzyszów również 🐄🐓

Z dobrych rzeczy u mnie na wadze od poniedziałku-0.5 kg. Ogarnęłam włosy czyli odhaczyłam wcierkę i olejowanie 😀
Gratuluję -0,5kg 🥰 też bym chciała ale nie umiem w diety 😂

@Pchelka25 jak świąteczna komedia romantyczna to ja bardzo polecam "Spotkajmy się w przyszłe święta" 🥹😍
Oglądałam w ubiegłym roku i w tym też obejrzę ale czekam na 1 grudnia żeby się wbić w świąteczny sweter 🤣🤣

Jak oglądałaś powyższe to daj znać, będę dalej myśleć 😃

Dziewczyny dziękuję wszystkim za wsparcie 🥺❤️ jesteście niezastąpione . Powiem Wam szczerze , że jasne że mam trochę nadziei ale patrząc tak logicznie - dziwnie jakby cienie wychodziły od soboty a w środę beta to całe 6. Wolę chyba mieć cichą nadzieję ale się nie nastawiać niż potem się bardzo rozczarować . Jutro się wszystko wyjaśni ale mam nadzieję że na betę nie będę musiała czekać tyle czasu co teraz .
Z pozytywnych rzeczy - u mnie dziś piękne słoneczko , zdążyłam już odwieźć rodziców na lotnisko , mąż w delegacji więc wieczorem włączę sobie jakąś świąteczną komedie romantyczną , jak szaleć to szaleć 😂 ( nie że nie pozwala mi oglądać ale zwykle jak jesteśmy razem to szukamy czegoś co oboje zainteresuje - ostatnio oglądaliśmy Heweliusza , squid Game wyzwanie albo silni i sprawni Azja :D . Może macie jakieś polecajki na wieczor ? Może uda mi się nawet upolować grzańca 0 % . Ja w soboty pracuje więc dla mnie czwartek to mini piątek :D
Z polecajek to tylko z historią w tle, II wojna światowa na głównym celowniku

Dzień dobry!

Ja już po pobraniu krwi.
Jestem zajebista! To z dobrych rzeczy.
A ze złych to jestem załamana bo byłam właśnie na budowie i po wyczyszczeniu okien będą wymieniać większość szyb… są uszkodzone wewnętrzne miedzy dwiema szybami…
Jakby mi ktoś powiedział, że budowa domu to będzie taki hardcore to chyba bym została w mieszkaniu 🫥

Polecam Kobieta z kabiny dziesiątej. Ostatnio oglądałam i wciągnęło.
A za betę trzymam mocno kciuki ❣️

reklama
Do góry