reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza

reklama

🌬️💫💙W listopadzie chłodem wieje, lecz w nas na dwie kreski nadzieja szaleje!💙💫🌬️

Jak pieknie! 🥹♥️
ja się boję 🤣🤣 może jednak w czwartek? Będzie pewniejsze 🤭🤭

W ogóle to czułaś owulację?
Nie pitol, sikaj jutro :D!
A ja jak już rano obudziłam się z lekko bardziej pozytywnymi myślami po Waszych postach to zaczęłam plamić.

I na chwilę obecną to normalnie plemię krwią i nie jest to owulacja.

UJ wie może właśnie mi się okres zaczyna 🤦
Kochana, wroc! Obidzilas sie z pozytywnymi myslami i to dla Ciebie jest bardzo duzo! Plamienie to tylko przeszkoda, nie powod do smutku, pamietaj!! Oczywiscie trzeba dojsc z czego to wynika, skonsultuj z lekarzem, ale trzymajmy sie tego, ze zaczynasz widziec wszystko nieco bardziej ladnie co? :)

reklama
Wkurzona dzisiaj jestem, zeby to tak lagodnie ujac.. nie zebym miala jakis specjalny powod, w pracy poszlo mi sprawnie, ale nerwowka jest potezna… to chyba tak z bialym testem od reki przychodzi PMS, dawno nie mialam wersji turbo! 😤

Ale spodnie sobie kupilam! 2 pary! Pozazdroscilam tym pekajacym na tylku i oby mi nie pekly 😂 chociaz zamowilam je bez emocji, zero radosci nawet z zakupow, chyba serio w weekend odwale swieta w domu, mikolaj bedzie zagladal nawet z lodowki!

Ale spodnie sobie kupilam! 2 pary! Pozazdroscilam tym pekajacym na tylku i oby mi nie pekly 😂 chociaz zamowilam je bez emocji, zero radosci nawet z zakupow, chyba serio w weekend odwale swieta w domu, mikolaj bedzie zagladal nawet z lodowki!
Jakie kupiłaś?
Właśnie muszę poszukać jakichś jeansów, bo już mam wszystkie stare, brzydkie

dobrze! i wstawię tutaj tą przerażającą biel! 🫶🏼
Nie pitol mowilam 😂 nie no ale musza by. W koncu 2 kreski, na tego mojego pmsa poprosze jakas radosc w zyciu co?! :D
Jakie kupiłaś?
Właśnie muszę poszukać jakichś jeansów, bo już mam wszystkie stare, brzydkie
W temacie jeansow jestem monotematyczna - od dlugiego czasu jeansy kupuje na shein, ja lubie takie mocno elastyczny jeans, mam tam swoje ulubione modele, bo moj duzy tylek wyglada w nich dobrze :D a niestety stacjonarnie wiekszy rozmiar to albo brzydkie, albo beznadziejne 😂 chociaz lubie tez c&a, ale tam znow bardziej sztywny ten jeans :D a jak inne ciuchy z shein to zlo (oprocz jednego dresika 😂) tak jeasny maja mam wrazenie jak wszedzie- calkiem spoko :D no i prosze Was… 45 ziko za pare dalam, to chyba przemawia do mnie najbardziej 😂

Ale klasycznie rurki, jak nie lubilam tej mody jak wchodzila, tak teraz nie odnajduje sie w innych, a ze mam krotkie kurze nozki, do tego duze, to w szerokich wygladam jak drzewo 😂 chociaz kurde latem uwielbiam szerokie wiskozowe leciutkie spodnie, ale to tylko kolo plota, na miasto nie wyjde, bo mam wrazenie, ze poszerzaja mnie jeszcze bardziej :D

Ale klasycznie rurki, jak nie lubilam tej mody jak wchodzila, tak teraz nie odnajduje sie w innych, a ze mam krotkie kurze nozki, do tego duze, to w szerokich wygladam jak drzewo 😂 chociaz kurde latem uwielbiam szerokie wiskozowe leciutkie spodnie, ale to tylko kolo plota, na miasto nie wyjde, bo mam wrazenie, ze poszerzaja mnie jeszcze bardziej :D
Ja też team rurki 🫶 nie mogę się przełamać do tych szerszych

reklama
Nie pitol mowilam 😂 nie no ale musza by. W koncu 2 kreski, na tego mojego pmsa poprosze jakas radosc w zyciu co?! :D

W temacie jeansow jestem monotematyczna - od dlugiego czasu jeansy kupuje na shein, ja lubie takie mocno elastyczny jeans, mam tam swoje ulubione modele, bo moj duzy tylek wyglada w nich dobrze :D a niestety stacjonarnie wiekszy rozmiar to albo brzydkie, albo beznadziejne 😂 chociaz lubie tez c&a, ale tam znow bardziej sztywny ten jeans :D a jak inne ciuchy z shein to zlo (oprocz jednego dresika 😂) tak jeasny maja mam wrazenie jak wszedzie- calkiem spoko :D no i prosze Was… 45 ziko za pare dalam, to chyba przemawia do mnie najbardziej 😂
postaram się coś wysikać, a jak nie ja to może @dzika_wiśnia1995 😁🤞🏼

o to ja nigdy nie zamawiałam z shein
Zazwyczaj ostatnio sinsay

Do góry