marietta2112
Fanka BB :)
To był mój najwyższy wynik bez ciąży. 11, 13,1 raz 15,7 bylo.a jak robiłaś innymi razy to jakie miałaś wartości?
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza
To był mój najwyższy wynik bez ciąży. 11, 13,1 raz 15,7 bylo.a jak robiłaś innymi razy to jakie miałaś wartości?
Sikaj tak, zeby wysikac 2postaram się coś wysikać, a jak nie ja to może @dzika_wiśnia1995
o to ja nigdy nie zamawiałam z shein
Zazwyczaj ostatnio sinsay
Big star to inna liga dla mnie, duzo fajniejsze niz lee czy wrangler, ale jak kiedys bardzo duzo mialam, tak cos im sie kilka lat temu stalo z rozmiarami i nie moge sobie dopasowacTeż najczęściej chodzę w rurkach ale mam jeden model spodni od Big Star, nazywają się Tapered i mają fajne zwężane nogawki
Znalazłam ciacho na Wigilię do teściówZrobię tort miętowo-czekoladowy
![]()
Big star to inna liga dla mnie, duzo fajniejsze niz lee czy wrangler, ale jak kiedys bardzo duzo mialam, tak cos im sie kilka lat temu stalo z rozmiarami i nie moge sobie dopasowac![]()
o mniam! Uwielbiam miętę z czekoladą, szczególnie lodyTeż najczęściej chodzę w rurkach ale mam jeden model spodni od Big Star, nazywają się Tapered i mają fajne zwężane nogawki
Znalazłam ciacho na Wigilię do teściówZrobię tort miętowo-czekoladowy
![]()
Dzięki, że pytasz.@marietta2112 Jak tam?![]()
o mniam! Uwielbiam miętę z czekoladą, szczególnie lody![]()