reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza

reklama

🌬️💫💙W listopadzie chłodem wieje, lecz w nas na dwie kreski nadzieja szaleje!💙💫🌬️

reklama
postaram się coś wysikać, a jak nie ja to może @dzika_wiśnia1995 😁🤞🏼

o to ja nigdy nie zamawiałam z shein
Zazwyczaj ostatnio sinsay
Sikaj tak, zeby wysikac 2 😂 moze byc pod katem 😂

Z sinsay najbardziej lubie dresy, bo maja takie konkretne, ale jeansy znow pod wzgledem jakosciowym te z shein sa chyba lepsze :D tylko zanim trafilam na swoj rozmiar! Trzeba brac duzo mniejsze 😂 ale ja mam tez nieforemna sylwetke, w sensie jak na biust plus tylek, ktore sa duuuze, to talie mam duzo za waska niz powinnam i znow bluzki, koszule, czy spodnie to dramat.. jak w pasie dobre, to cycki i tylek nie wejda, jak dobre tam, to w talii za duze 😂 a jakos u nich sa chyba tak samo nieforemi jak ja i jest ideolo 😂

Też najczęściej chodzę w rurkach ale mam jeden model spodni od Big Star, nazywają się Tapered i mają fajne zwężane nogawki 😃

Znalazłam ciacho na Wigilię do teściów 😎 Zrobię tort miętowo-czekoladowy 🤩
Big star to inna liga dla mnie, duzo fajniejsze niz lee czy wrangler, ale jak kiedys bardzo duzo mialam, tak cos im sie kilka lat temu stalo z rozmiarami i nie moge sobie dopasowac 😂

Dzięki, że pytasz.
u mnie no cóż... Jakoś... ani mi dobrze, ani źle. Taka obojetnosc. Dzis 5 dzien cyklu, okres sie skończył. Był dużo mocniejszy niż zwykle. Teraz bede sobie do głowy kładła, ze to mogło być przez nieudaną implantację. U mnie zawsze ze dwa dni bulo mocniej i potem tylko wkladka, a teraz to musiałam aż tampony w nocy zmieniać przez cały weekend.
A i cykl trwal 26 dni, mój rekord, nigdy tak krótko nie miałam.

reklama
Do góry