reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza

reklama

🌬️💫💙W listopadzie chłodem wieje, lecz w nas na dwie kreski nadzieja szaleje!💙💫🌬️

reklama
To to za chińskie testy? Ja dziś zamówiłam jakieś najtańsze z Amazona na sprobe... Raczej drugiej kreski się nie spodziewam ale sikać se mogę... A co? Więc są jakieś tańsze i bardziej chińskie niż moje?!

ja mam te i jestem zadowolona, kupowałam ostatnio przez monety to za dwa takie zestawy dałam 33 zł czyli 50 owulaków i 20 ciążowych

a jakie ty kupiłaś?

Dobry! Cos nie moge spac ostatnio i wstaje wczesniej.. niech no juz ten okres przyjdzie, obojetnie kiedy, zaczne kolejny cykl..

ja mam te i jestem zadowolona, kupowałam ostatnio przez monety to za dwa takie zestawy dałam 33 zł czyli 50 owulaków i 20 ciążowych

a jakie ty kupiłaś?
Na shein. Jak przyjdą to pokaże. Ale tam to jest niska, mogą być za tydzień albo trzy. Nigdy nie ogarniam jak oni te paczki nadaja, regularniej jest chyba nawet z temu.

IMG_20251119_064654605_MFNR.jpg
Melduję bielutko, ale nie poddajemy się, jutro też jest dzień na sikańca ☺️
@callina a jak Twój? Mam nadzieje że nie razi po oczach tak jak mój

reklama
Do góry