reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza

reklama

🌬️💫💙W listopadzie chłodem wieje, lecz w nas na dwie kreski nadzieja szaleje!💙💫🌬️

Załączniki

• IMG_20251119_070443.jpg
    IMG_20251119_070443.jpg
    962,4 KB · Wyświetleń: 55
reklama
Dziewczyny bardzo mi przykro przez Wasze biele :(

A ja dalej mam lekkie brudzenia. Ale takie jakieś dziwne. Takich jeszcze nie miałam 🤦

Dzień dobry. U mnie zimno ale piękny wschód słońca :)
KiedyPytam kciuki za wizytę.
Hermeneg powodzenia na rozmowie :)
Patrycja witaj :)

Mnie dziś rano zaskoczyła 🐒 ostatnio taki długi cykl, a teraz krótki jak na mnie. Przykro mi Dziewczyny z powodu Waszych bieli na testach.

Była mowa o jeansach. Uwielbiam proste i z szerokimi nogawkami, koniecznie z wysokim stanem ;) kupiłam ostatnio z reserved takie ciemne rozszerzane. Fajnie leżą, bo robią sylwetkę ( nie widać w nich moich wielkich bioder ;)

reklama
Dzień dobry, w ten mroźny poranek 😀
Ja niestety zaczynam się nakręcać... a obiecywałam sobie, że nie będę 🫣 wczoraj miałam minimalne plamienie, widoczne tylko przy podcieraniu na papierze toaletowym, wkładka czyściutka. Dzisiaj z rana też na papierze śluz zabarwiony na brązowo.... no i pyk... zamiast cierpliwie czekać do terminu to od rana analiza w głowie. Może by teścik.... na szczęście w domu nie mam i nie kupuję na zapas, bo jakbym miała to już by wleciał rano 🤭dzisiaj jest 22 dc, czyli mniej więcej 8 dpo.... czyżby implantacja 🤨 a może hormony znowu zrobiły sobie rollercoaster

Do góry